Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
сепак за доброто на нашиот фудбал се работи, не може вечно под криза да бидеме :smir:

никој не веруваше во нас со Лузерпул и Лион па им ги затнавме устите... зашо да не биде и вечерва така :vozbud: :vozbud: :vozbud:

abe mamu im ebam kablovska, ne sakaat da ja pustat kanl5+ ke gi zapalam ej

da staite nekoj linkovi za gleanje

А Де Силвестри кај е , пошо гледам Комото е најавен во прв состав?

со Комото и Кролдруп одбраната ви е боранија ... барем Гамберини да беше тука ...

А Де Силвестри кај е , пошо гледам Комото е најавен во прв состав?

со Комото и Кролдруп одбраната ви е боранија ... барем Гамберини да беше тука ...
ne be, bi trebalo De Silvestri da igra, taka najavi prandeli, ama ne e strasno Natali moze da igra, toj ke ne spasi, ke gazime, Gomez nema da mu mrdne :):)

iskreno kroldrup mi e zver, a felipe e soliden, samo kutroto e comotto, daj boze da ne igra toj idiotot !

Fala na site "Italijani" za podrskata

ajde firenza nema da ne razocara vecer...GRANDE VIOLA !!GRANDE VIOLA !!GRANDE VIOLA !!GRANDE VIOLA !!GRANDE VIOLA !!GRANDE VIOLA !!GRANDE VIOLA !!GRANDE VIOLA !!GRANDE VIOLA !!

Ајде среќно вечер (скоро) сите миланези интераши јувенташи ке навиваме за ваш вечер..се надеваме и вие за нас наредните мечеви
Сакам да ги згазите па оној боби да се крие ко пиченценценце
Хахаха
Поздрав и среќно:smir::vozbud:

i natali da ne igra, poso felipe imal nekoja povreda i mozno e da nastapi natali, ke ne unisti, mada natali e dosta silen igrac, ama nekako ne mi e mn bistar :)
ако играат комото,натали и гоби... искрено ќе ми се одгледа утакмица :toe:
ама тоа нема да се случи Siamo Noi Fiorentina ! ! !

Abe so ti nama da gi pustat do gol be, ke gi drzat montolivo i bolatti na strana so pomos na Vargas ( el loco ) i marchioni, nie eden liverpul so igraci ko gerard i kuyt zaprevme, pa ovie propalici, so ne mozze transfer u spanija ili anglija da napraat, pa mora u bayern da igraat.

Sljakame bavarci veceras :))
osekam vargas ke ja opali od 20 metra za 0-1

Ајмо дечки со среќа вечерва и одете и вие до Минхен да им помогнете на играчите од Фиорентина да се вратат дома....многу ќе се изгубени од петардата :vozbud:

ајде момци, немојте и вие да ме разочарате :bakla:

let the force be with you tonight ! ! !

FORZA AZZURRI ! ! !

ZA FIORENTINA

Frey; De Silvestri, Natali, Kroldrup, Gobbi; Montolivo, Bolatti;, Marchionni, Jovetic, Vargas; Gilardino.
Rezervi:
Avramov, Donadel, Felipe, Pasqual, Comotto, Keirrison, Carraro

ZA bayern:
Butt; Lahm, Van Buyten, Demichelis, Badstuber; Robben, Van Bommel, Schweinsteiger, Ribery; Muller, Gomez.
rezervi:
Rensing, Altintop, Olic, Klose, Pranjic, Contento, Tymoshchuk

Ajde uste ednas da kazam: braka so sreka
idwme hrabro vargas jovetic i gilardino vo napadot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom