Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
cestitki i od mene!!!e ova se bara od klub kako fiorentina.samo vaka da prodolzime so pobedi na gosti i 4 to nema da ni izbega.ke bide borba za taa pozicija so roma verojatno.ocekuvam sega eden igrac od sreden red da se kupi pa da furame.pozdrav!!!

oga go intervjuiraa denes Prandeli po natprevarot go prasaa za nov sreden igrac.Izjavi deka saka eden nov igrac koj igra vo sredina,kvaliteten i koj ke bide vazen za klubot.Isto istakna deka Corvino e vo potrga po takov i deka ke se potrudat da donesat ona sto najvise ke odgovara na klubot.

oga go intervjuiraa denes Prandeli po natprevarot go prasaa za nov sreden igrac.Izjavi deka saka eden nov igrac koj igra vo sredina,kvaliteten i koj ke bide vazen za klubot.Isto istakna deka Corvino e vo potrga po takov i deka ke se potrudat da donesat ona sto najvise ke odgovara na klubot.
хахах... ми мириса на некој низоземец :helou:

ledesma najverojatno ke se donese.5 milioni plus natali.se ceka sega debilot lotito so ke kaze!?

Ako dojde nekoj od veloso, ledesma, bolati super
ako ne golem tasak, i vaka sme dobri :))

Ke vidime za Ledesma.Lotito e debil i so nego nema normalna komunikacija vo vrska za nekoj igrac.Trvdoglavo kopile e i mnogu tesko svaka nekoj raboti.Ama kako i da e ja veruvam deka ke donesat eden igrac od sredina i veruvam deka koj i da go donesat ke bide dobar

batistuta imam dobra vest za tebe, comoto e kaznet za vo nedela, taka da ke si go gleame de silvestri, TOPPP

batistuta imam dobra vest za tebe, comoto e kaznet za vo nedela, taka da ke si go gleame de silvestri, TOPPP
во моментот кога ова го прочитав викам готово, дошол бабел ВДВ или афелај :pos2:...
али осетио сам да је почео мој инсект да ме вара :pos2:...
абе едно до сеа не ми беше јасно зошто го купија Де Силвестри? се на се 3-4 утакмици едвај изигра и ако не се лажам само 1 стартер...
ништо штом ни за време на божиќ не не израдуваа ништо толку од трансферите... да се грижиме ние кој ќе не нервира кој не,имаме такви :pipi:
бај д веј ако играме како вчера ни засилувања ни ништо не ни треба (се шалам)

Bogami ako igrame kako vcera ke nemame problemi za so baern

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom