Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
mnogu se gadni na kontra.ajde mora da padnat,gi tolcime sega za sega.forza viola!!!

2-1 kraj.Montolivo izigra za cista 10.Bravo definitivno sekade go imase i najdobar na teren.Castiljo konecno dade gol,ama kakva glupost napravi ne e ni sam svesen.Inace ponisteniot gol na Gilardino bese cist kako solza.Nemase nikakov ofsejd,ama ajde neka bide taka.Mutu me raduva,kako nov e i povtorno igra super.Bitno e deka pobedivme!!!

Честитки за победата. На моменти Бари покажа заби, посебно среќата ви послужи кога играчот на Бари (заборавив кој беше) ја тресна стативата.

Како и да е, заслуживте победа, честитки уште еднаш.

2-1 kraj.Montolivo izigra za cista 10.Bravo definitivno sekade go imase i najdobar na teren.Castiljo konecno dade gol,ama kakva glupost napravi ne e ni sam svesen.Inace ponisteniot gol na Gilardino bese cist kako solza.Nemase nikakov ofsejd,ama ajde neka bide taka.Mutu me raduva,kako nov e i povtorno igra super.Bitno e deka pobedivme!!!
Брат морам да признаам,дека Монтоливо изигра заслужена 10-ка... одамна го неам вака гледано да изигра,главен играч ни беше напред назад... пасови се шо треба се на се феноменално!!!! точно дека и чист гол беше на Џилардино... одлично усте еднаш но многу не намачија овие фосилите Бари...
тешко многу издвојувана победа ама само така треба и уште еднаш браво за Монтоливо :smir:

абе овој Кастиљо немаше потреба од таков старт што му требаше:toe:

MONTOLIVO 10ka i od mene, najbolje na utakmicava bese, ti ebam toa barito grdo, dobar tim imaat
MUTU odigra na nivo, napravi dosta sansi, i cel tim bese dobar, SANTANA e isto za pofalba:)

абе овој Кастиљо немаше потреба од таков старт што му требаше:toe:

да, беше непромислено али ипак спречи контра :toe:

Минтоливо стварно добра ја изигра.

ACF+Fiorentina+v+Bari+Serie+ba228ThztJ8l.jpg

ACF+Fiorentina+v+Bari+Serie+A8m_PEsorK7l.jpg

ACF+Fiorentina+v+Bari+Serie+DTZ363bkn4kl.jpg

Кога се враќаат Јоветиќ и Варгас?

hahahaha mile castillo srekja so idnata nema ni na klupa da bide hahahaha ja bi mu dal 3 utakmici pauza hihih ne odi deckoto kamen e ali donese 3 boda bravo:)

Vargas bi trebalo so Bologna da se vrati, a za Jovetic, Markioni i Gamberini neznam nisto
kako mozese vaka 5 prvotimci ni se povredeni , sea i donadel i castiljo zverot se kazneti

muchooo koj e najbolje napagac vo fiorentina ????:pos2:

hahahaha mile castillo srekja so idnata nema ni na klupa da bide hahahaha ja bi mu dal 3 utakmici pauza hihih ne odi deckoto kamen e ali donese 3 boda bravo:)

phaaaaaaaaaaaaaaaahahahahaha 3 utakmici kazna od uprava za castiljo, nesmee takvi potezi losi da mi prai, a kako go pogodi topkata, ne ja sutna on taka :)))))))))))))))))):pos2::pos2:

Vargas i Jovetic bi trebalo da se fit sa slednata,a za destina dena najkasno i Zaneti i Gamberini.Isto protiv Bolonja bi trebalo i MArkioni da se vrati.

mile ne saka neso ne znam zaso ke se pustam posle pak a inace castillo e muabetot:))))))inza,toni i gilla hahahah

Inzaghi - Toni
Gilardino

Eve go trioto mucho GILA deka e najbrz ke izlaga ke prima topki ke im dava, ama koa ke dade nekoj od ovie gol, ke se kacat na tribina kaj navijacite, ama svarno ke vlezat tamu i ke se raduvaat po 5min. :pos2:

montolivo bogami e noviot pirlo.treba i vo reprezentacija da igra bez problem.a sega citav dobra vest deka najkasno za desetina dena treba da pristigne srednista od prva klasa.toa go kaza corvino vo edno intervju posle natprevarot so bari.inaku i prandeli e mnogu zagrean za srednista.ajde sledno kolo bi trebalo barem malku polesno da bide so bologna:vozbud:.forza viola!!!

Dosta go smeete Castiljo be :))) ne izvadi zverot
ajde violaaaaaaaa:vozbud:

hahaha mile cel teren go trcaat so racete gore dignata ejjj a zamisli offside so se desava:)))))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom