Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Da na klupa e :vozbud: A ima i uste eden Aigey i on e Afrikanec,ama on ne e na klupa ama trebira so prviot tim!Ajde 0-4 pa neka vlaga Baba

хахаха... ајде сакам да влезе да збрца и он некое голче :helou:

Помина нова година бе не се залетувајте многу многу по петарди сега казни летаат :)

Него прашање Фелипе како изигра додка го сменија?

честито и официјална победа за нас :vozbud: не го видов голот на џила, ај после ќе ставите хајлатс :smir:

Браво и вас не жалам што ве пишав на ливче!! Ако играте вака баерн готови се во лига на шампиони :D

шо реков муту и џила... ама не очекував петарда да се разбереме :vozbud:

possession of the ball -

Siena 28 min. - Fiorentina 24 min.
result - 1:5

интересно :lud:

Tresenje od zemja
Petardiiiiiiiiiii pukaatttttt
roma2-2 dobro e za nas toa, sledno kolo milan-juve, juve gubi i ke se doblizime na -3 do juve i utakmica manje

Ja sum zadovolen epten.Igravme super i mozam da kazam duri i atraktivno(sto retko se desava u Italija).Najmerak mi e za Mutu.Postigna gol,ama izigra epten super.Posle tolku otsustvo odigra 90 minuti na nivo i se vide deka e motiviran.Felipe isto izigra fantasticno.Nekolku intervencii bea stvarno odlicni i se pokaza uste na prv natprevar dobro.Samo neznam dali se povredi i iskoci ili Prandeli go smeni radi toa sto nema igrano odamna oficijalna utakmica posto bese i on povreden.Ali onoj potegot na Santana i Mutu najvise kejf mi napravi.4-5 dodavanja u stil na samba-rumba:wink:.Frey zver.Imase dve vonseriski odbrani.Kroldrup se pokaza isto solidno,samo penalot na kraj so go napravi,ali ok e.Sega cekame pojacanje u sredina i furame!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom