Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
абе ти да не ме копираш? ццц... едно доаѓање тука и ми ги зеде моите клубовиslikava e ludilo dada zveroina e ali lani me nervirase malce ama uste se nemase adaptirano valjda radi toa ali godinava e madafakaa pazi kakva prica za jovetic mi se desi posto sum za partizan isto taka gi sakam mnogu i minatoto leto koa trebase da si ide od partizan sum se molel da otide ili u fiorentina ili u real posto fiorentina partizan i real mi se timcinjata i koa slusnav za fiorentina mnogu se izraduvav istoto mi se desi i so mijatovic od real u fiorentina ccc toa e najbolje zimi se od eden u drug tim igrac da ti dojde
E kako be stadionot pomal od nasiot a nasiov odvaj sobira 20 000 sega.Artemio sobira skoro 49 000![]()
slikava e ludilo dada zveroina e ali lani me nervirase malce ama uste se nemase adaptirano valjda radi toa ali godinava e madafakaa pazi kakva prica za jovetic mi se desi posto sum za partizan isto taka gi sakam mnogu i minatoto leto koa trebase da si ide od partizan sum se molel da otide ili u fiorentina ili u real posto fiorentina partizan i real mi se timcinjata i koa slusnav za fiorentina mnogu se izraduvav istoto mi se desi i so mijatovic od real u fiorentina ccc toa e najbolje zimi se od eden u drug tim igrac da ti dojde
од твоја уста до божји уши (корвино и компанија деликвенти)Dobredojde Mucho :helou: i se nadevam deka pocesto ke si tuka so nas i nema da se gubish:salut:
Brat za stadionot,milion posto ti garantiram deka sobira 48 282 mesta.Taka nesto bese ali 48 000 sobira so garancija!Odi vidi na oficijalnata strana na fiorentina i ke vidis sve.Od nadvor e nizok bidejki e vdlabnat i se naoga bas kako so kaza pod nulata.Ali sega so noviot proekt i noviot stadion koj se ocekuva ke imame eden od najubavite stadioni vo Italija.So trgovski,fanklubovi,kafici,restorani,muzej na klubot i slicni stvari.Samo da se izgradi sto pobrzo
Inace denes eve citam Prandeli daval nekoe intervju.Za prv pat (bar ja ko so znam) pobaral da mu se donesat 2-3 kvalitetni igraci vo januari za da bidat pojaki vo Liga Sampioni i Serija A.Mora zelbive na misterot da mu se ispolnat posle vakov uspeh:smir:
Брат заборај на luisao ... потпиша нов договор пред 2 месеци... јас би сакал MexesEpa da si pocneme se zelbite taka batistuta)
Odbrana: Luizao, Mecelder, Cris
Sredina: Gago, Van der Vart, Aimar, Rikelme
Napad: Pandev ili Pipo Inzaghi
leeeeeee zamislete gi inza i gila tandem , ke praat po 50 ofsajdi na utakmica, smealka ke bidat u tandem:d
абе не е битно како брани и на кој начин битно најдобар голман у италија моментално е... секоја чест на буфон и жулио цезар ама фреј е закон веќе 2-3 години наназад... да имаме само малку поквалитетна одбрана дупло помалку голови ќе прими глава ставам :helou:haha mile muabetot gila inza i toni so ke se desava koa ke dae nekoj gol))abe ja sum fejker a mile navivam za poise od eden klub uaaaaaahahahaha
haha inace batistuta partizan od kako znam za sebe i real isto taka za fiorentina so znam 98 taka neso pocnav da navivam i taka kako se pogodivme bas istite klubovi hahaha ako ako i toa e dobro a za zasiluvanje treba use eden so gamberini pozadi da receme ete mexes sredina da se pojacame so gago moze da go pozajmat so znam ne fali nesto mnogu dobri sme be samo edna mana kaj frey on e zver alal neka mu e ali mnogu pagja kako da mu piseme mail da prestane da pagja na sekoja topka i da pocne so race da brani kao ivica kralja e dobar ali so noze brani))