кажете ми дека е вистина :smir:
луѓе, супер е клипчето, браво и за навивачите што ги пречекале како што треба.
јас да си се пофалам лани бев летото у фиренца, убаво гратче е, да речеме третина од скопје. главниот дел е типично италијански, да не речам заостанат, али го чуваат нечепнат пошто доаѓаат туристи од цел свет и као нешто се диват на архитектура, на нешто од 15-ти век. ништо не смее да се чепка, да се доградува и затоа е пред распаѓање градот хахах.
у принцип им е добра финта, да не се мешаат стари згради со нови... да не навлекувам во друга тема, туку, во тој дел од градот се наоѓа сега и стадиот. Тој што е во план да се изгради треба да биде мислам во новиот дел на фиренца, или фиренца-север. кога отидов да го видам стандиот, што да видам зграда од два спрата хаха, нашиов стадион е 10 пати поголем и пограндиозен.
мислам дека ви зборев за сите најави за изградба на центи за друг начин за прилив на пари, нели тоа беше дел и од оставката на дела вале.
иначе да не се разочарате ако отидете таму, ќе наидете на многу комунусти, луѓето таму не сакаат да мрднат од мртва точка, па и таму кај што јадат на клипчево делува целата таа атмосфера прилично комунистичка. европа у принцип е заостаната.. да не навлегувам у друга тема...туку, прашав колку ќе биде карта за 1/8 финале, би требало да биде околу 30 евра, што е солидно, абе комунизам и ренесанса хахах
поздрав.