Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ало бе што зборите глупости.Што го кривите Прандели?Можда згрешил со тактика нензнам не гледав,ама човекот 4 години вади максимум со екипа по туѓ избор ко на пример Корвињо.Ова не е Челзи или Манчестер Сити.Го сакам тој играч,оп ете ти го,го сакам оној еве ти го,ги сакам сите звезди и после лесно е и ја можам така тренер да бидам.Финтата е да направиш од ништо нешто ко што направи Прандели.Човеков залужува респект и несакам да плукаат по него.Вие готово направивте голема работава од еден пораз а има уште 30 и кусур кола до крај.Па Рома не е било која екипа па да креваме бунт.Лани они што да кажат кога ги утепаа 4-1?Ја дефинитивно кривицата ја барам у трансфер пазарот.Утната е тотално и тоа е тоа.Ќе видиме што ќе биде у јануари.Муту ко што гледав сега на хајлајтс,топка не фати,шанса немаше.Муту не е оној ја што го знам.Он беше лидерот сега го нема и според мене треба да се бара негова замена која ќе игра со ЈОветич и еден бек стабилен
Дајте бе линк?Некаде нема!
Тоооо сине 1-0 Јојо:smir:
Морам и ја да кажам збор два за утакмицава!Како прво ова беше најдобрата наша утакмица одиграна сезонава.Приметив дека игравме повеќе по земја со не многу задржувања на топката што ми се свиѓаше ептен.Мислам дека Пацини беше тотално во аут и не доби една топка,додека пак Касана беше измаркиран и немаше простор за игра.Поседот на топката е фактот кој ме имресионира и сигурен сум дека беше можда 70 наспрема 30% што е добар показател за играта.Прв пат немам забележки за играч,за ниту еден.Можеби Маркиони слабо почна но надомести после со асистенцијата.Варгас како што реков го достигна врвот.Трчаше,крадеше топки и играше смирено,а највеќе ме инпресионираше контролата на топката и самодовербата во неколку наврати.Јоветич е она што го кажав пред почетокот на оваа сезона.Новото откритие на Италијанскиот фудбал.Прегледност,брзина,пасови,шутеви...све што поседува еден екстра играч од голем калибар.Едноставно лидер беше денес.Џила одигра исто така добро и ќе беше уште подобар да играше малце подобро со нога.Но морам да кажам дека Џила е најдобриот играч во Серија А со глава.Браво!!!Одбраната нема поединечно да ја коментирам пошто одигра супер и немаше панични реакции.Донадел морам да го искоментирам.Мислам дека одкога си отиде Мело,Донадел доби некаква психичка моќ,што знам како да кажам.Игра стварно добро и посигурно од порано.Украде доста топки и направи одлични пасови.Занети беше дизел денес.Некако малку се потроши ама стабилно делуваше и смирено.Добро партнерство е Донадел-Занети.Све на све ова е најдоброто од Фиорентина оваа сезона.Одиграа стварно онака ко што сакав.КОнстантно напаѓаа и имаа идеа што е многу битно.Следни се Ливорно.Мислам дека тука можеме да фатиме залет и да победиме,па да одиме и нагоре на табелата.
FORZA FIORENTINA
Добро лидерот за мене до сега беше Муту многу јасно!Но јас сум убеден дека Муту и ЈоЈо можат двајцата да функционираат перфектно,само овој да се врати у ритам и да излезе од тој психички проблем.Единствено не ја знам формацијата во која би настапувале!