Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
da luizao i ivanovic e dobitna kombinacija za bekovi
za vo srenina amrozini sakam da dojde, deka bez pari ke go zememe, a za toj palombo 10min. mislam deka se premnogu
za napad ke se kupi nesto

Паломбо вреди 10 милиони.Како машина е на средина,нешто како Гатузо.Липи го зеде во составот на Италија и е пред Амброзини,Перота,Аквилани...Со него Мело и Монтоливо ќе имаме еден од најдобрите средни редови во Италија,ако не и најдобар.Има многу шпекулации ќе видиме што ќе биде

Сега во недела очекувам една падната Сампдорија и физички и со морал.Очекувам да одмараат многу фудбалери по 120те минути во купот.3 бода нас не чекаат

Da ke gi tepame Samdorija, bez gajle
Genova grdite igraat so Kievo , a kievo gine za opstanok, taka da X bi bilo najrealno na ovoj natprevar..forza Chievo u nedela

Така е.Киево игра добро оваа сезона.
Еве еден нов блог за фиорентина кај што ќе има интервјуа,вести,трансфер муабети,состави,најаби и слично.Ова све ќе биде на Српски

www.fiorentinamontenegro.bloger.hr

Еве една вест која е тазе и доаѓа баш сега од Италија.
Фиорентина најверојатно ќе го земе Креспо од Интер.Креспо треба да биде прва замена на Џила во нападот.Наводно све е готово смо се чека неговиот потпис,а договор е постигнат!Мене ми се свиѓа оваа комбинација.Креспо да одигра 20-25 минути ќе биде топ!

vuki brat kaj go procita ova za crespo!!!! :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:
znaes kolku zborev lani da se kupi crespo a ne gilardino, taka da ako e ova tocno podobar napagac ne moze ni da posakuva i toa plus i bes pari ke dojde :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:
super ke e ... ama ako moze mancini da se kupi so odbranta plus dvajcata zverovi ke sme :)))))))))

Da go dopisam postot Hernan Crespo e prvoto zasiluvanje za Fiorentina vo nova sezona
:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:
doagja vo firenza na 1 godina za milion evra i plus bonusi od golovite koi ke gi postigne za ovoj period :)))))
znaci za napadot sme obezbedeni... ni ostanuva odbranata i uste eden igrac od sredniot red
pozdrav :smir:

Мојот омилен играч од детството кога играше во Парма:smir:Супер ќе биде Креспо во Фиорентина.Ова ќе биде како со Виери само што Креспо е каде-каде повитален и поподвижен од Виери.А еве читам и без пари ќе дојде.Тоа е супер за нас.Ќе зима 1 милион по сезона + бонуси.Браво одличен потег:vozbud:

samo nigde ne e oficijalno uste
super ke ni dojde iskustvoto na Crespo

Супер тамдем за искуство за ЛШ+Муту(се надевам ќе остане) супер ќе биде и Јоветич=брзина,дриблинг,асистенција.ТОП

kako samo dobro ke dojde Crespo ne ste ni sami svesni...
isto kako gilardino so se prerodi kaj nas istoto ke bide i so Crespo i ke prenese pogolemo iskustvo na drugite...
samo sega da ja stegneme odbranata kako celik da bide mora barem liusao...

Станкович изјавил дека Иванович од Челзи најверојатно ќе си оди.Еве уште една шанса да го купиме според мене можда најдобриот бек кој е на трансфер пазарот

moram da priznaam deka ovoj igrac mora da se kupi po sekoja cena...
pa makar si dozvolile i 15 milioni da dademe... ke se isplati
a ovoj palombo me mi e nekojsi predizvik i ne e potreben tolku da se frlat golemi pari za nego... ako veke resile da go kupat od 5 milioni ne treba da se potrosat za nego...

еј а Џилардино ќе остане ли сигурно? читав пред 3-4 недели неколку шпански екипи го барале

еј а Џилардино ќе остане ли сигурно? читав пред 3-4 недели неколку шпански екипи го барале
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: dobar ti bese vicot.... morav da se nasmeam... bez prvokacija de...
posiguren igrac od nego nema :helou:

Прием и честитањето се одржува во ФАН КЛУБ ИНТЕР.
И вие сте добредојдени да честитате како што е ред.
поздрав од ШАМПИОНИТЕ ИНТЕР

Еве го составот во формација 4-2-3-1

Фреј-Заури,Гамберини,Даинели,Пасквал-Мело,Монтоливо-Варгас,Јоветич,Семиоли-Џила

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom