Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Бразилец е јас мислам.Десен бек или среден ред играч

mene mi se cini deka za majstor BANE zboruva :vozbud: vecerva bere igraciste :vozbud::vozbud::vozbud:
a za vargas ako stigne ponuda i od 10 mil neka go davaat samo da ne go gledam ziva kastrofa e... samo nervoza me napolni od koga vleze...
steta so morase mutu da bide operiran ama nema sto da se zalime, go imame maliot ke go zameni dostojno i cekam da se zaboravi od davanje od golovi 2,3,4....167,168,169...:pipi:

mene mi se cini deka za majstor BANE zboruva :vozbud: vecerva bere igraciste :vozbud::vozbud::vozbud:
a za vargas ako stigne ponuda i od 10 mil neka go davaat samo da ne go gledam ziva kastrofa e... samo nervoza me napolni od koga vleze...
steta so morase mutu da bide operiran ama nema sto da se zalime, go imame maliot ke go zameni dostojno i cekam da se zaboravi od davanje od golovi 2,3,4....167,168,169...:pipi:
Сега ќе му се покачи цената сигурно,а може и да не го дадат ако продолжи со добрите игри.Јас се надевам дека нема многу да го играат за да го дадат за помала цена.

Иванович би било супер да е но незнам.Според некој информации многу медиуми пишуваат за Суботич од Борусија.20 години има и игра стандардно во прв тим и има дадено 5 гола.Многу надежен играч,но се уште не сме сигурни дали е тоа он

Иванович би било супер да е но незнам.Според некој информации многу медиуми пишуваат за Суботич од Борусија.20 години има и игра стандардно во прв тим и има дадено 5 гола.Многу надежен играч,но се уште не сме сигурни дали е тоа он
Да го гледав има добра техника пред се оти е млад има големи надежи..

Иванович не е ама и он ќе дојде во Фиорентина.Мислам дека е договорено уште зимото ама треба да стане официјално.Мистер X како што го кажуваат во медиите е некој друг фудбалер.Србин или Бразилец според многу новинари.Утре Каљари го тепаме

"За гласините дека ќе го напуштам Челзи, би сакал да кажам дека сакам да останам тука. Јас сум многу среќен што играм во Челзи" - заврши Бане Ивановиќ.

Ќе видиме што ќе биде.Све е можно на лето,зависи и од Босвинга.Прандели денес беше запрашан за фудбалер кој го нарекуваат мистер X и нормално не кажа кој е,само додаде дека можеби има и мистер Y.Значи двајца се

super samo da se nekoj dobri fudbaleri
da so kaljari ideme na pobeda normalno

Еве го составот во формација 4-4-1-1

Фреј-Комото,Гамберини,Даинели,Пасквал-Кузманович,Мело,Монтоливо,Семиоли-Јоветич-Џилардињо

Јоветич како полушпиц одма позади Џила и Семиоли и Куз како класични крила!

2-1 konecen
dvata levi beka dadoa po eden go :))

Варгас и Пасквал.Убави голови и двата,вториот добра акција.Сепак Варгас изигра како лево крило,ама помагаше и у одбрана.Лацио ни заврши работа голема и сега останува да видиме како понатаму.Браво за победата денес,тактички одиграно од Прандели и морам да го пофалам Јоветич имаше неколку перфектни продори и мислам дека конечно влага во добра форма.
FORZA VIOLA

Браво браво,почнавме да играме добро,најбитно е што освојуваме бодови:)

Знае некој со Кого игра следното коло ФИОРЕНТИНА?

Знае некој со Кого игра следното коло ФИОРЕНТИНА?
Игра со Удинезе на гости, ќе биде тешка таа утакмица, а после таа утакмица дома ги пречекува Рома исто така тешка утакмица...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom