Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Видете вака.Е грешка,ама Пацини неможеше да седи на клупа.Што требаше Муту или Џила да седнат на клупа?А со тројцата не оди.Пацини лани постигна само 9 гола цела сезона во Серија А,а во УЕФА ниту еден и формата ептен му падна.Сега во Сампдорија експлодира ама тоа е.Според мене Џила и ПАцини се ист тип на напаѓачи.Комплетно исти!

Не би рекол дека се ист тип на напаѓачи Џила и Пацини. Џила у кариерата нема заградено играч, нема помината/издриблано, нема гол надвор од шеснаесетникот....За разлика од Пацини, кој може да се загради, да претрча/издрибла, да постигне гол од поголема далечина... Барем јас така мислам.
:helou:

Јоветиќ најдобар вчера за Црна Гора,Кузмановиќ влезе околу 60-та минута за Србија.
Ама Јоветиќ е звер.

Не би рекол дека се ист тип на напаѓачи Џила и Пацини. Џила у кариерата нема заградено играч, нема помината/издриблано, нема гол надвор од шеснаесетникот....За разлика од Пацини, кој може да се загради, да претрча/издрибла, да постигне гол од поголема далечина... Барем јас така мислам.
:helou:
Не,не,не...Џила знае да се загради и тоа како добро го прави.Барем во Фиорентина го приметив тоа.Да издрибла ретко,ма да и тоа го видов од него во Фиорентина.Исто така Џила е еден од најдобрите играчи со глава во Италија,ако не и најдобар.Пацини е поексплозивен и по подвижен,ама Џила е подобар во градење простор и позиционирање.Пацини исто добар шут има од далечина,нешто што Џила баш го нема,ама па затоа Муту го имаме за такво нешто.Факт е дека Пацини не се снајде во последната година во Фиорентина.Кога беше замена на Тони даваше голови повеќе отколку кога беше првотимец лани!:wink:

Викендов бев во Србија и гледав малце Романија-Србија и баш кога Иванович даде гол тој другарми вика е овој ќе оди у Фиорентина летоска.Би требало да е точно ипак они повеќе знаат.Муту иначе на утакмицата не одигра добро.Видич го чуваше цело време фластер.Јоветич изигра многу добро а Канаваро неферски потег направи брз малиов:toe:

Добар е Иванович,знае многу чеесто гол да даде.Јас искрено мислев дека уште зимоска ќе дојде ама ништо не испадна.Ај се надевам дека е точно за на лето!!!

Џилардињо ќе биде спремен за Аталанта у недела:vozbud:Одлична вест а Муту ќе се оперира на крај на сезона така пишале романските весници.И ако некој знае да ми каже зашто играме у недела у 13часот?:toe:

Да добра вест е Џила,ама лоша е Муту кој повторно има некој проблеми со повреди.Ќе се оперира дефинитивно,само прашање е кога.Дали во јуни или сега.Од Фиорентина притискаат тоа да биде на лето,а од Романската федерација сакаат одма.Ќе видиме утре што ќе се одлучи и во каква состојба е Муту.За Аталанта е неизвесен.Таа повреда прави многу проблеми и пропушти многу утакмици сезонава

Mело,Муту,Јоргенсен,Гамберини,Кролдруп,Гоби,Сантана нема да настапат утре.Големи проблеми ќе имаме против Аталанта.

ne be brat, melo e vo startniot tim najaven spored gazzetta.it
jovetic, montolivo i gilardino vo napadot dobro e sto gila ke igra, ja mislam deka ke tepame 0-1

Мело не игра поради грип.Само Алмирон и Семиоли да не ги видам у тим

Ви посакувам срека но пазете се од Флокари и Дони кои многу добро знаат да постигнуват голови на дерби натпревари , да не потцетувам со интер кога аталанта победи 3-1 се до 90 мин. беше 3-0, дома се многу јаки .. Верувајте ми ,ама јас би сакал вие да тепате со срека ,:helou::helou:

Тимов е изобличен скроз.Донадел игра како страничен бек,додека Заури како централеен.Алмирон кутриот како плејмејкер.Лелеее мајко.Сепак добро се држиме и имаше пенал врз Семиоли 100%.Измени немаме пошто све се од младинците!

Фиорентина со играч повеќе има изгледни шанси да ги однесе сите 3 бода .. :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom