Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Јоветич е полушпиц,ама повеќе му одоговара втор напаѓач да игра(така кажа Прандели):toe:

ama i jovetic tocno deka ima potencijal, ama ne sum zadovolen od negovoot vlijanie na igrata vo poslednite 2-3 nedeli...
plus podobro mu e kako vtor napagac mesto poluspic a toa mesto mora da se zasili podhitno na leto...:toe:

На овој натпревар против Интер можеби Мело ќе игра како полушпиц,а Јоргенсен како плејмејкер.

zaso da ne pa diego...
znam deka e skap i prasanje dali ke saka da dojde kaj nas ama rekov nekoj kako diego od toj tip...
a takov igrac mora da se kupi posto toa fali (osven za odbranata kade mora da se kupi ivanovic i po moznost i luisao) ama za kreativnost mora plej...:toe:

па монтоливо е креативен плеј или игра малку подефанзивно?

Не бе он мисли за полушпиц во формација 4-3-1-2!Монтоливо е класичен везни играч и во таа тројка на средина може да игра на било која позиција.Дали лево,десно или во средина.Него он мисли за полушпиц како што ни е овој Сантана што се повреди.Тука може и Јоветич да игра смо што е неискусен уште,ма да со јаки тимови Јоветич игра многу добро.На пример со Милан и Јуве одигра фантастично на гости.

najavena taktika za si inter:
4-3-1-2
1Frey 21Comotto 5Gamberini 2Kroldrup 6Vargas 22Kuzmanovic 20Jorgensen 18Montolivo 88Felipe Melo 11Gilardino 10Mutu

Јас мислам дека треба да се засилиме со некој дефанзивец.Таму е дупката.Ивановиќ да дојде би било супер.Средината не е лоша со Мело и Монтоливо.

Два дефанзивци по можност ќе биде супер.

Вчера изигравме добро и ептен ми е криво.Фреј ретко греши и првиот гол беше на среќа за Интер,ама вториот и Буфон и Касиљас и Фреј да стоеа не ја фаќаше таа топка никој.Изигравме убаво и според мене покажавме добар перформанс и солидна игра,а и среќа немаме у пи...матер.Интер си е Интер ама Фиорентина се буди и очекувам сите до крај утакмици да ги изграме на високо ниво:wink:

Епа тоа е.Против јаки играме перхектно,а со послабите немотивирано.Ќе видиме што ќе бите,Џенова се држи,ме изненадува.Можеби клучно ќе биде она со Рома у април у Фиренца

ne znam so se slucuva...
ama sakam da se vratime na 4 mesto uste narednata nedela :wink:

siena ke plati za sve vo nedela

И ја така мислам.Има да наебе.Иначе натпреварот е Тосканско Дерби

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom