Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
paskval koa igra od pocetok , sekogas pobeduvame, ja mislam deka lesno ke gi dobieme

Дај боже да е така.Мораме да ја добиеме оваа пошто следната патуваме за Милано против Интер.Плус добро ќе биде за Прандели пошто е на мета на медиумите

roma izigra nereseno, genova izgubi
oava mora da go iskoristime so pobeda i nisto drugo

Апсолутно.Само победа утре и ништо друго не е во предвид

Катастрофа е играта.Ај не ми страв што Рома и Џенова се зад нас,туку играта ме плаши.Ниту Рома ниту Џенова не се во поповолна позиција од нас,ама како играме како да сме некој тим од Ц лига.Со повредата на Сантана све се измени помеѓу нападот и средината.Семиоли одма,ама одма да се продаде и да не го гледам повеќе.Иначе за 4то место сеуште сме во најдобра позиција само што треба играта да ја подобриме.

Херта, заинтересирана за Варгас
Линк

Се зборува дека летото, Херта ќе се обиде да го купи Варгас, за 11 милиони.

Ако продолжи да игра како што игра сега слободно.Можно е тоа е да е и шпекулација.

Пиздев викендов.Срамота.Игра на никакво ниво.Незнам што им е.Како пијани играат.

Денес одржале состанок играчите и Прандели и решиле дека ќе се борат до крај сите едногласно.Дека до крај има 11 финалиња за нив и дека све ќе направат да играат на ниво.

FORZA VIOLA

abe koga celo vreme jadam go**a deka nemame igra vie na rezultat se vadevte...
e pa ne moze taka!!!!!!!!!
letoto mora hitno dvajca odbrambeni (ivanovic i luisao) nekoj kvaliteten plej kako diego i krilo od tipot na mancini....
pa posle moze da diskutirame poveke...
sega nema so da pravime muabet koga nemame sredina, nemame igra, nisto nemame.....pozzz:kesa: :kesa: :kesa:

Само одбрана ни треба и ништо друго!Двајца.Еден десен бек и еден што ќе биде партнер со Гамберини во средината.

abe koga celo vreme jadam go**a deka nemame igra vie na rezultat se vadevte...
e pa ne moze taka!!!!!!!!!
letoto mora hitno dvajca odbrambeni (ivanovic i luisao) nekoj kvaliteten plej kako diego i krilo od tipot na mancini....
pa posle moze da diskutirame poveke...
sega nema so da pravime muabet koga nemame sredina, nemame igra, nisto nemame.....pozzz:kesa: :kesa: :kesa:

да не го сакаш кака или меси случајноо а бе остани добро сте само некој мутињо и доста ви е тимот сега бидете реални не можете да земате играч од калиброт на диего кој е барен од (интер јуве реал )

zaso da ne pa diego...
znam deka e skap i prasanje dali ke saka da dojde kaj nas ama rekov nekoj kako diego od toj tip...
a takov igrac mora da se kupi posto toa fali (osven za odbranata kade mora da se kupi ivanovic i po moznost i luisao) ama za kreativnost mora plej...:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom