Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Aбе ти идеш на сите фан клубови и сереш!Што ги направи бе ти Јуве!Немој ко лани пердуви да летаат!2-3 тишина!!!
И смени го тоа џуџето од сликата,ќе помислам дека навиваш за петличи генерација 98-99!Јувентус ако освој скудето сезонава јас ти ветувам дека ќе ставам ваш аватар и потпис!Ама тоа нема да се деси...:pos2:
Не го оправдувам Јувентит за тоа што провоцира по други фан клубови, секогаш сум бил коректен, барем кон Фиорентина фан клубов..И мислам дека не ти се во ред квалификациите за изгледот на Џовинко, Господ го направил таков понизок во растот но тоа не го прави полош фудбалер така???Детето е мултиталент..Пред некој ден Липи изјави „Кога го гледав Џовинко на натпреварот против Хондурас мојата уста падна на подот...“

btw Твојов пост, оди во мојата архива поради болдираната реченица:smir:

ejjjjjjjjjjj Staki brat pa kaj si ti, so te nama na forumov, se izgubi epten coek
Vide FIORENTINA zverovi sme ovaa sezona...
Абе по одмори и ме немаше.Инаку добар состав градиме и со новите засилувања би можело да се бориме и за второ место.Во најлош случај да освоиме 4-то место.А за во ЛШ очекувам осмина финале.
Ај позз

Не го оправдувам Јувентит за тоа што провоцира по други фан клубови, секогаш сум бил коректен, барем кон Фиорентина фан клубов..И мислам дека не ти се во ред квалификациите за изгледот на Џовинко, Господ го направил таков понизок во растот но тоа не го прави полош фудбалер така???Детето е мултиталент..Пред некој ден Липи изјави „Кога го гледав Џовинко на натпреварот против Хондурас мојата уста падна на подот...“

btw Твојов пост, оди во мојата архива поради болдираната реченица:smir:
Kико брат многу сериозно свати еј хехехехе...знам дека си бил коректен со нас и поштуем тоа!Ама овој колегава твој нонстоп сере нешто:toe:Иначе за Џовинко што се вреѓаш ко брат да ти е!Не се вреѓај сакав малце да го изнервирам!:smir:

sekat sme imale dobri odnosi so navijacite na juventus...ne provocirajte i ne zamarajte so ckart muabeti, ima uste 15 dena do utakmicata

Да да!Само што малце провоцираше овој Јувентини ама нема везе!Простено:smir:
Наводно за Миранда(играчот за кого сме заинтересирани)коштал 15 милиони,иако имал повреда!Нека се ебат у гз тие од Сао Паоло!Не ни треба таков и плус преценет!Подобар е Алекс Силва што е на оломпијадата или Тиаго Силва!Ајде да купиме и топ сме!:helou:

ејјј а бе тој Миранда е мноогу добар,сум го глеал вреди за 15 милиони

Многу е сепак!Коцкање е да донесеш таков играч од друг континент!Сепак незнаеш како ќе се совпадне во тимот и дали ќе успее!Можда вреди но премногу е за нас тоа по потрошените 50 и нешто милиони сезонава!

Исправка, цената е 12 милиони евра не е 15, ама и тоа е многу, ба Бурдисо наш ќе го земете за 10

Да да и тоа е многу и јас мислам така!А Бурдисо според мене е добар,но нас ни треба некој повисок!Сепак добро би дошол:smir:

abe kakov burdiso ,kikser golem e ne ni treba

А брат најдобар им беше во одбрана на Интер оваа пред сезона!Не зезај добар е!Иначе Муту се повредил и нема најверојатно да игра едно 20 дена!Без него против Славија Прага и Јуве!:toe:

Муту паднал на тренинг на романската репрезентација и си ја свиткал раката. Треба да му биде во гипс две недели.
Навистина малер за него и за Фиорентина!

Уште една лоша вест е што и Монтоливо се повредил.Се надевам дека ќе се вратат повредените фудбалери за Јуве.

единствениот тим што уште ми значи...............ФИОРЕНТИНА!оваа сезона ни е многу важна,историска шанса имаме!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom