Vuki-Viola-Fan
Solo Fiorentina
- Член од
- 18 мај 2008
- Мислења
- 3.502
- Поени од реакции
- 680
Denes nema da mozam da gledam Fiorentina-Inter i bas mi e krivo.Da se nadevame deka mladive ke donesat eden trofej godinava.Od 15h se igra vo Livorno utakmicata...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Denes nema da mozam da gledam Fiorentina-Inter i bas mi e krivo.Da se nadevame deka mladive ke donesat eden trofej godinava.Od 15h se igra vo Livorno utakmicata...
)Gasperini najverojatno ke zavrsi vo Palermo,a za TERIM ima golemo DA od mene

kako da zagubime,pa neli sega imame veke sansi za liga evropa!?mislam deka treba maximalno da se izborime za sto poveke bodovi,da go osvoime toa 7 mo mesto koe vodi vo liga evropa.za da go postigneme toa ke morame da bideme pred juventus , a toa nema da bide voopsto lesno....Pa dobro igravme,odamna vaka ne sme izigrale,samo sto sami sme si krivi sto ne pobedivme so poveke razlika,a mozevme siguren sum.Milo mi e drvono Markioni sto ne dade gol.Milo mi e zasto e tolku sebicen i se nadevam deka nikad nema da zaigra.Da ne letame u oblaci,ne cekaat teski utakmici i zadovolen sum so pobeda na JUVE MERDA pa makar zagubile od Milan,Udinese i INter
kako da zagubime,pa neli sega imame veke sansi za liga evropa!?mislam deka treba maximalno da se izborime za sto poveke bodovi,da go osvoime toa 7 mo mesto koe vodi vo liga evropa.za da go postigneme toa ke morame da bideme pred juventus , a toa nema da bide voopsto lesno....