Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Keirrison ne e podgotven rece Prandelli.Ima samo eden trening odraboteno so Fiorentina.Rece deka so Roma ke bide na klupa,ama nema da igra od pocetok.Treba malce da sse vklopi i da ja razbere strategijata!

de poleka so keirson, ke se uklopi zverot
santana ni na klupa za so roma

de poleka so keirson, ke se uklopi zverot
santana ni na klupa za so roma

corvino izjavil deka ako dobie ponuda od drug klub ke ja razgleda.naverojatno saka da odi vo roma:toe:.pozz

sakam da go vidam bolati vo prviot tim, mnogu e podobar od donadel, zaneti ili santana degenot
a keirson neka pocne od klupa, pa da mu fati na gila mesto
ajmo viola

еваа, абе на гол.ком прогнозираат 0-2 за рома, па па па - си дојдоа работите на место а! најсссс, абе да им ебам све да им ебам, бирократски алчни мајмуни, политички гомна што ја вадат душата од оваа прекрасна игра!
е сеа, шо ми беше моабетот:
фиорентина на овој натпревар мора да победи.
проблемот што настана после нова година е алчноста кај нас, бидејќи како и останатите човечки суштества што никогаш не се задоволуваат со тоа што го имаат, сакавме да станеме подобри. го продадовме даинели, го купивме филипе, јебига дупка невидена у првите неколку натпревари. кога сакаш да станеш подобар мораш да трпиш жртви се додека не станеш подобар. треба да вежбаат, да вежбаат и да се навежбаат.
она што е интересно у лигава италијанска, мислам дека отсекогаш било така е тоа што не постои работа како сеа рома била у форма и затоа ималe поголеми шанси да победи. како не бе! фиорентина и на натпреварите што ги изгубила (со исклучок на палермо) изиграла подобро од противникот, но грешките скапо ги платила. тоа што ни останува е да не правиме грешки или да ги сведеме на минимум. Затоа секогаш треба да се гледа кој е подобар тим, а не кој е во форма, барем во италија е така.
милан беше во страшна форма, али го попи од интер и тоа со -1 играч хе!

куп натпреварите не ги зимам како нешто, се гледа дека не играат доволно цврсто како во првенство, али ми остани впечаток јове- адем како играат. абе деца од мало, си подаваат, другарчиња се си хехе.
не ги знам стартните XI али последно време варгас како да го загуби здивот, за џила како да стануваме преголем тим (нели не може да се снајде во голем тим) а монто не ја заслужува капитенската лента! не не не , не е така, ќе си дојдат работите на место и кај нас :)
прогнозирам 6-0 за фиорентина против малечката рома :)

Montolivo ne zasluzuva kapitenska lenta hahaha me iznasmea!Koj zasluzuva be drugar?Slabo da ne igra Montolivo?Ovaa sezona Montolivo ima skoro najvisoki oceni od site vo timot.Ne samo od ovie internet portali,nego i od Italijanskata federacija,Rai Sport,Sky Sport....plus igra na site natprevari po 90 minuti ti sto ocekuvas.Se rotiraa Donadel,Zaneti e povreden a Montolivo igra nonstop.Od druga strana lojalen e i ima sklonost kon toa da ostane dolgo vo Fiorentina.Poveke sto sakas?On i Frej mi se edinstveni sto bi gi stavil za kapiteni drugi ne mi pagaat na pamet

MONTOLIVO e prav kapiten, lojalen na klubot

koj treba be da bide kapiten aj kazi ??

MONTOLIVO e prav kapiten, lojalen na klubot

koj treba be da bide kapiten aj kazi ??

јоветич ќе биде наредна година ;)
а за тоа дека монто покажа добри парти тоа да, и други играчи покажаа сјајни партии, капитен е нешто повеќе. и мене ми е омилен играч, дури и барав да си купам дрес, но зошто би го ставиле монто за капитен? дали е тоа она малку што му фали на монтоливо за самодоверба! лидер се раѓа, не се прави!
не знам како е оцекуван на други весници и слично, но по форуми што идам - странски секако , блогови на виола, доста луѓе го делат моето мислење дека монто и тоа како знае да се изгуби, ако е така дајте му ја лентата на било кој, тоа е само лента нели!
би се сложил дека фреј би бил подабар за таа улога, но типувам на јоветич како нареден капитен и тоа на негови 21 години.

Montolivo ne zasluzuva kapitenska lenta hahaha me iznasmea!Koj zasluzuva be drugar?Slabo da ne igra Montolivo?Ovaa sezona Montolivo ima skoro najvisoki oceni od site vo timot.Ne samo od ovie internet portali,nego i od Italijanskata federacija,Rai Sport,Sky Sport....plus igra na site natprevari po 90 minuti ti sto ocekuvas.Se rotiraa Donadel,Zaneti e povreden a Montolivo igra nonstop.Od druga strana lojalen e i ima sklonost kon toa da ostane dolgo vo Fiorentina.Poveke sto sakas?On i Frej mi se edinstveni sto bi gi stavil za kapiteni drugi ne mi pagaat na pamet

имаше малку иронија во мојата реченица, нема везе и така знаеме дека трансмитираме на различни бранови должини.
туку, тебе се ти е до јаја а? ништо не критикуваш ти сите ги браниш, се ти е рамно а?

твоја изјава:
"Pa ne smeeme nikako na ovoj poraz da bideme nezadovolni."
хахахахахахах добар си еј!

U nedela ke gi skineme rimjanite 2-0
samo edno ime ke kazam
STEVAN JOVETIC:wink:

јоветич ќе биде наредна година ;)
а за тоа дека монто покажа добри парти тоа да, и други играчи покажаа сјајни партии, капитен е нешто повеќе. и мене ми е омилен играч, дури и барав да си купам дрес, но зошто би го ставиле монто за капитен? дали е тоа она малку што му фали на монтоливо за самодоверба! лидер се раѓа, не се прави!
не знам како е оцекуван на други весници и слично, но по форуми што идам - странски секако , блогови на виола, доста луѓе го делат моето мислење дека монто и тоа како знае да се изгуби, ако е така дајте му ја лентата на било кој, тоа е само лента нели!
би се сложил дека фреј би бил подабар за таа улога, но типувам на јоветич како нареден капитен и тоа на негови 21 години.

имаше малку иронија во мојата реченица, нема везе и така знаеме дека трансмитираме на различни бранови должини.
туку, тебе се ти е до јаја а? ништо не критикуваш ти сите ги браниш, се ти е рамно а?

твоја изјава:
"Pa ne smeeme nikako na ovoj poraz da bideme nezadovolni."
хахахахахахах добар си еј!

Pa normalno deka ke gi branam koga davaat maksimum vo poslednite 4 godini i uspevaat da butnat edna Roma i Milal koi imaat mnogu pogolema finansiska mok.Bar niz tradicijata iako ssega mozebi se menuva toa.Taka da neblagodarno e nekogo da kritikuvam iako priznavam deka ima poedinci koj sto od vreme na vreme se vo totalen aut.No sekogas ima padovi vo bilo sto,taka da nemozam da se zalam.
A za porazot so Inter ako si nezadovolen togas napraj ti tim so zvezdi koj ke se natprevaruva so sampionot na nivni teren.Nema veze...ocigledno si kontra Mile pa i zatoa kenjas za sekoja desavka u klubot

Pa normalno deka ke gi branam koga davaat maksimum vo poslednite 4 godini i uspevaat da butnat edna Roma i Milal koi imaat mnogu pogolema finansiska mok.Bar niz tradicijata iako ssega mozebi se menuva toa.Taka da neblagodarno e nekogo da kritikuvam iako priznavam deka ima poedinci koj sto od vreme na vreme se vo totalen aut.No sekogas ima padovi vo bilo sto,taka da nemozam da se zalam.
A za porazot so Inter ako si nezadovolen togas napraj ti tim so zvezdi koj ke se natprevaruva so sampionot na nivni teren.Nema veze...ocigledno si kontra Mile pa i zatoa kenjas za sekoja desavka u klubot

што го величиш интер бе, камења беа и тие, не ми е јасно што лузер ќе беше ти од човек што се задоволуваш со пораз од било кој тим без разлика колку е побогат и колку посилен!

ako ne ja tepame roma utre da ne slusnam nikoj da mi se fura kolku sme jaki i deka 4 to mesto e nase.ako imame madinja ajde da ja pobedime roma.ova e klucen test za nasite kvaliteti.forza viola!!!:smir:

ako ne ja tepame roma utre da ne slusnam nikoj da mi se fura kolku sme jaki i deka 4 to mesto e nase.ako imame madinja ajde da ja pobedime roma.ova e klucen test za nasite kvaliteti.forza viola!!!:smir:

така нешто и џила има изјавено, натпреваров е главно и тест за со баерн.
јас стварно не знам што ќе праиме со нив, се повампирија, еве ги водат 0-3 у гости и робен и рибери играат, растураат, мораме да влегуваме у форма и тоа брзо.

Ajde gi tepame roma, i rabotite ke trgnat na podobro
forza violaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom