Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Губиме по првото полувреме со резултат 48-40

Голема глупост. И аз сакам да гледам како се представуват Фени и Ловчен ама пуснаха борба. Преди това даваха финалниот плејофф по одбоjка , ама тој барзо заварши. На втората част Ловчен води со 48 - 40 на Фени. Па надеваме се дека ке ни пуснат от спортмедија поне второто полувреме.

Голема глупост. И аз сакам да гледам како се представуват Фени и Ловчен ама пуснаха борба. Преди това даваха финалниот плејофф по одбоjка , ама тој барзо заварши. На втората част Ловчен води со 48 - 40 на Фени. Па надеваме се дека ке ни пуснат от спортмедија поне второто полувреме.
Знам, гледав одбојка, си реков по неа ќе пуштат...ама пуштија да се борат овие, ц ц ц ... Голема лага испадна.

Во Спортал пишуваха дека ке има пренос онлајн , ама после махнаха информациjата. Некаков проблем можен или не знам. И ние тука сакаме во овоj момент Фени и Ловчен , а не борба ама тапа работа.

Во Спортал пишуваха дека ке има пренос онлајн , ама после махнаха информациjата. Некаков проблем можен или не знам. И ние тука сакаме во овоj момент Фени и Ловчен , а не борба ама тапа работа.
Дури и кај на официјалната страна на Кошаркарската Федерација на Македонија пишуваше, дека спонзор е Евроинс е спонзор на преносот, ама ништо.
Ми се јавија сега таму од салата,ми кажаа дека снимале со 2-3 камери, ама не ми е јасно зошто нема пренос.

Е нема ли некаде из нетот линк от црногорската национална телевизиjа која го емитува мачот. Аз намерих сајтот , но не работи. Не се дава онлајн.

Супер наj-после. Абе Ловчен са добри бе. Добро играат.

Моментален резултат 72-61 за Ловќен на 6минути до крајот на натпреварот

Така како гледам тежко може да добие мачот Фени. Ама нема да биде само това изненада. Довечера Черно море може така да сјурпризира непријатно и фаворитот Левски.

Бојан а заеба, на пресудниот напад.:tapp: А и изгледа го потценија Ловќен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom