Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
овие дечкиве кавадаречки образовани ми се глеаат... Тесла, Џордан, опасни се...
back to subject: нема шо да се додаде освен ЗНАЕЊЕТО Е СИЛА, ЗНАЕЊЕТО Е МОЌ :baeh: :pos2::pos2:

Е не ебаго како вас ретарди да останеме за цел живот...
Ај ќути нели гледаш модераторот кажа нешто, или кај вас збор не помага тука на форумот?

Е не ебаго како вас ретарди да останеме за цел живот...
Ај ќути нели гледаш модераторот кажа нешто, или кај вас збор не помага тука на форумот?

сеј мирен боа.... ај си престанувам со провокациите ме мрзи да се расправам...поздрав4е :helou:

За у вц-то беше тоа на полувреме ( веруј ми, немам корист да те лажам :toe: )... А тука ли е бицепс-членот на цпг... вууу бате, ако си тој со марамата, добро си набацан, за ќотек не те знам, за навивање и не си некој ватрен навивач, добро те загледав на пред-последната утакмица у кавадарци...поздрав и од мене, и жал ми е што немаше поблиска средба помеѓу 2-те групи... :duel:

Одлична сезона за Работнички - најверојатно титулата ќе се врати во ` Градски Парк `

C.P.B горе долу се враќаат во елемент - се на се, доста позитивни работи.

Доколку вака се продолжи во следните година-две - бројката на големи натпревари и дерби натпревари ќе изнесува меѓу 350 и 500.

Веќе го чекам следното првенство 2010.

А во Недела - ќе биде одлична атмосферата !

Не знам само дали кореографија се спрема.

Одлична сезона за Работнички - најверојатно титулата ќе се врати во ` Градски Парк `

C.P.B горе долу се враќаат во елемент - се на се, доста позитивни работи.

Доколку вака се продолжи во следните година-две - бројката на големи натпревари и дерби натпревари ќе изнесува меѓу 350 и 500.

Веќе го чекам следното првенство 2010.

А во Недела - ќе биде одлична атмосферата !

Не знам само дали кореографија се спрема.
ЦПГ пред тргнување од скопје :smir:

ЦПГ пред тргнување од скопје

Добро е, пробуваш некако да се инволвираш во своезамисленото ривалство - но потегот ти е доста излитен - а воедно и смешен.

Можеби ти причинува задоволство сам себе да се забавуваш со вакви клиплчиња - што впрочем и САМО тоа ти преостанува. :helou:

Проследи го наптреварот во Недела и осетија дистанцата помеѓу твојата и мојата навивачка група. Но најверојатно тоа до сега и ти е повеќе од познато.

Недостижна во изглед и пракса.
Би бил крајниот збор за тоа.

Добро е, пробуваш некако да се инволвираш во своезамисленото ривалство - но потегот ти е доста излитен - а воедно и смешен.

Можеби ти причинува задоволство сам себе да се забавуваш со вакви клиплчиња - што впрочем и САМО тоа ти преостанува. :helou:

Проследи го наптреварот во Недела и осетија дистанцата помеѓу твојата и мојата навивачка група.

Недостижна во изглед и пракса.
Би бил крајниот збор за тоа.
Абе брат, искулирај... Нели гледаш дека е заебанција, да се насмееме, да се смире напнатоста... :toe:

Ојме ли у Скопје бе, ќе ги победиме таму пак, шо дан не можиме, можиме беее

Суви кежуал, суви кежуал, суви кежуал, суви кежуааал.... Абе ке те тепаат момците од градски парк, не си барај бељата :kesa:

Лозари ќе одите денес Скопје?Ако одите со среќа.За то шо го пишав во Работнички фан клубо исто важи и за вас.:smir::smir::smir:

Ајде Фени докажи зошто си шампион.Некња се победивме сами.Промашувавме,слаба одбрана наспроти Рабботнички кој се што шутна погоди,И на сето тоа загубивме само 10 поени...

Ајде Кавадарци стиска палци

Се надевам само на поарна игра од некња,резултатот сам ќе си дојде....еј млекси некња ти ли беше у 1 мајца без ракави и капа на главата?

Ајде уште саат време.Мора да ја вратиме серијата во Кавадарци...

Ајде уште саат време.Мора да ја вратиме серијата во Кавадарци...
Затоа да се деси ќе мора да покажат Фени што знаат мора по озбилно да си ја сватат работата ако сакаат уште една утакмица јас сакам само да има баскет и подобриот да победи :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom