Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Дечкото у бела капа беше уфилман до 300:tv:

А каква капа носеше ти? Или може беше тој си кечето:pos2::pos2::pos2:

Да бе со кече бев пиев руски чај и на полувреме наргиле пушев...
онда извадив калаш и несакаќи твојата мотика ја погодив хахахахаххахаха

Да бе со кече бев пиев руски чај и на полувреме наргиле пушев...
онда извадив калаш и несакаќи твојата мотика ја погодив хахахахаххахаха
Ти ли си тој што ја погоди мојата мотика, weeeeeeeeeeeeeeeeee:pishtoldz:pishtoldz:pishtoldz

Ти ли си тој што ја погоди мојата мотика, weeeeeeeeeeeeeeeeee:pishtoldz:pishtoldz:pishtoldz
Извини не сакав ама ми се откочил калашот и бидна...а после го извадив кечето да не ме познаеш

Не си фер:nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene: Сеа јас шо ќе праам со издупчена мотика?:uvo:

Не си фер:nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene: Сеа јас шо ќе праам со издупчена мотика?:uvo:
Дојди бе нова ке ти купам..а таа чувај си ја за друго ке ти притреба..ако израсне некоја тревка на нива да не си ја абиш новата

Е за шо ќе ми треба? :jaj: Ај ти убиј го човек па после викај му за друго ќе ти треба:toe:

:vozbud::vozbud: :pos2::pos2::pos2::pos2: ЛУДНИЦА СТЕ ЕЈ :pos2:

Е за шо ќе ми треба? :jaj: Ај ти убиј го човек па после викај му за друго ќе ти треба:toe:
Абе сеа јас не убивам човек ев се деси...да убиев човек одма вадев кечето и идев у џамија на исповед...па после се откажувам од верата...а ако сакаш само на старата мотика ке и додадеме едно парче и ке ја завариме...:) не се љути одма ти дај ке најдеме заеднички компромис :)

бај д веј најфраерско мотиче имаше :)

Не бидват со мојата мотика никој да се заебава и да и додава парчиња:nenene::nenene::nenene:

Абе нормално дека ќе имам најфраерско мотиче, најголем фраер сум у Кавадарци:icon_cool:icon_cool Башка и у Кав ако немаш мотика си тапа фраер:toe:

Мислам дека може да се договорите кај нотар за мотиката.А и онака заврши копањето сега за оштета нека ти купи макази за берење...

Мислам дека може да се договорите кај нотар за мотиката.А и онака заврши копањето сега за оштета нека ти купи макази за берење...
Се гледа дека со право си учел право:nesum:

Абе јас сум тајни агенат, ме викаат 014, со Бонд сме први комшии:pehar::pehar::pehar:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom