Фан Клуб : Фени Индустри

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Дечкото у бела капа беше уфилман до 300:tv:

А каква капа носеше ти? Или може беше тој си кечето:pos2::pos2::pos2:
Да бе со кече бев пиев руски чај и на полувреме наргиле пушев...
онда извадив калаш и несакаќи твојата мотика ја погодив хахахахаххахаха

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Да бе со кече бев пиев руски чај и на полувреме наргиле пушев...
онда извадив калаш и несакаќи твојата мотика ја погодив хахахахаххахаха
Ти ли си тој што ја погоди мојата мотика, weeeeeeeeeeeeeeeeee:pishtoldz:pishtoldz:pishtoldz

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Ти ли си тој што ја погоди мојата мотика, weeeeeeeeeeeeeeeeee:pishtoldz:pishtoldz:pishtoldz
Извини не сакав ама ми се откочил калашот и бидна...а после го извадив кечето да не ме познаеш

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Не си фер:nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene: Сеа јас шо ќе праам со издупчена мотика?:uvo:

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Не си фер:nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene: Сеа јас шо ќе праам со издупчена мотика?:uvo:
Дојди бе нова ке ти купам..а таа чувај си ја за друго ке ти притреба..ако израсне некоја тревка на нива да не си ја абиш новата

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Е за шо ќе ми треба? :jaj: Ај ти убиј го човек па после викај му за друго ќе ти треба:toe:

Vodza

Ultras Crew
Член од
9 ноември 2008
Мислења
934
Поени од реакции
19
:vozbud::vozbud: :pos2::pos2::pos2::pos2: ЛУДНИЦА СТЕ ЕЈ :pos2:

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Е за шо ќе ми треба? :jaj: Ај ти убиј го човек па после викај му за друго ќе ти треба:toe:
Абе сеа јас не убивам човек ев се деси...да убиев човек одма вадев кечето и идев у џамија на исповед...па после се откажувам од верата...а ако сакаш само на старата мотика ке и додадеме едно парче и ке ја завариме...:) не се љути одма ти дај ке најдеме заеднички компромис :)

бај д веј најфраерско мотиче имаше :)

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Не бидват со мојата мотика никој да се заебава и да и додава парчиња:nenene::nenene::nenene:

Абе нормално дека ќе имам најфраерско мотиче, најголем фраер сум у Кавадарци:icon_cool:icon_cool Башка и у Кав ако немаш мотика си тапа фраер:toe:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Мислам дека може да се договорите кај нотар за мотиката.А и онака заврши копањето сега за оштета нека ти купи макази за берење...

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Мислам дека може да се договорите кај нотар за мотиката.А и онака заврши копањето сега за оштета нека ти купи макази за берење...
Се гледа дека со право си учел право:nesum:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Абе јас сум тајни агенат, ме викаат 014, со Бонд сме први комшии:pehar::pehar::pehar:

Kajgana Shop

На врв Bottom