city park boy
Red Legend Sınce
- Член од
- 30 март 2007
- Мислења
- 2.338
- Поени од реакции
- 22
Не бе не носев капа јасНека а таа кое беше тоа со капата бела ти да не беше![]()
![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
Не бе не носев капа јасНека а таа кое беше тоа со капата бела ти да не беше![]()
А каква капа носеше ти? Или може беше тој си кечето:pos2::pos2::pos2:Не бе не носев капа јас![]()
Да бе со кече бев пиев руски чај и на полувреме наргиле пушев...Дечкото у бела капа беше уфилман до 300:tv:
А каква капа носеше ти? Или може беше тој си кечето:pos2::pos2::pos2:
Ти ли си тој што ја погоди мојата мотика, weeeeeeeeeeeeeeeeee:pishtoldz:pishtoldz:pishtoldzДа бе со кече бев пиев руски чај и на полувреме наргиле пушев...
онда извадив калаш и несакаќи твојата мотика ја погодив хахахахаххахаха
Извини не сакав ама ми се откочил калашот и бидна...а после го извадив кечето да не ме познаешТи ли си тој што ја погоди мојата мотика, weeeeeeeeeeeeeeeeee:pishtoldz:pishtoldz:pishtoldz
Дојди бе нова ке ти купам..а таа чувај си ја за друго ке ти притреба..ако израсне некоја тревка на нива да не си ја абиш новатаНе си фер:nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene: Сеа јас шо ќе праам со издупчена мотика?:uvo:
Абе сеа јас не убивам човек ев се деси...да убиев човек одма вадев кечето и идев у џамија на исповед...па после се откажувам од верата...а ако сакаш само на старата мотика ке и додадеме едно парче и ке ја завариме...Е за шо ќе ми треба? :jaj: Ај ти убиј го човек па после викај му за друго ќе ти треба![]()
Се гледа дека со право си учел право:nesum:Мислам дека може да се договорите кај нотар за мотиката.А и онака заврши копањето сега за оштета нека ти купи макази за берење...
Ти многу работи знаеш замене бацко.Треба да се пораспитам ја кој е овој феноменСе гледа дека со право си учел право:nesum: