Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Ако некој ви завидува,тоа сум јас:kesa:
п.с На клипот ги има и Мите и Иван.:back:

Шо толко малко народ е имало со Левски? Или толко собира салата? Балканска лига 1500 души. ццц

Шо толко малко народ е имало со Левски? Или толко собира салата? Балканска лига 1500 души. ццц
да и салата собира толку али не беа 1800 луге за тоа што имаше многу наседнато по скалите.а бе да ти кажам право ама салата беше шајка полна

aj neka bila dobra atmosfera sepak cestito pobeda pa se gleame u polufinale

Салата беше полна затоа нема дискусија во тек е преносот на Сител 3 кој сака нека погледне.Иначе да го добивме Вардар за противник како шо кажа Христов.Евентуалното полуфинале со победникот од утакмицата Амак СП вс МЗТ Скопје.Работнички го доби Торус а Пелистер второлигашот Вардар Осигурување.Позз иначе во Сабота против МЗТ ќе дебитираат во Јасмин Иван Бошњак и Димитар Мираковски...

Баце погледни го клипот само и мислам не треба да се образложе.Мислам клипот се кажува не мора вакви завидливи постови.Салата има 2000 столчиња + скалите беа полни.Јас ти гарантирам дека во сала имаше повеќе од 2100 гледачи...

ноогу сме јаки
але а ноогу сме јаки
ноогу сме јаааакиииии
але а ноогу сме јаааакиииии

Tиа шо гледат сеа, бројте колку пати Преката и Гоцевски изиграа пик ен рол :)

Леле бе Игорче бе...леле бе колку е неписмен.:)

Кол прави ступиден фаул :back:Колку е болен Игор:kesa:

Игорче:
-Славејков...немаат решение фудбалерите...:))

Се обмоча Иџето :pos2:

П.С. И дефинитивно со Работнички играјме, на 24 Март.

Аууу Трпевски бил легенда човече...Мислам преку 20 пати за слободните рече иии еве пенал ситуација...Направи ступиден фаул...за Прековиќ вика денеска онака народски речено е дрво неделкано...и ред други работи за кој не се сеќавам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom