Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Ама Мите сака плата,не игра тој за 1 500,2 000 како Иван.:helou:

Како што реков парите не се проблем едниствен проблем е тоа што ќе чека до последен момент евентуален трансфер во странство (се надевам дека нема да се случе)ако не се остваре доаѓа во Фени условите финансиски се договорени..:smir:

Хо хоо шо му на виа нашите бре, да не му падна лото на Амир :vozbud:

Марин нека се поте сеа, може да сонуе титула чебапчето ако дојде кај нас :vozbud:

Јас мислам дека Мираковски повеќе му е потребен на Работнички неголи нас.Трајчето и Горан покриваат солидно на единицата.Еве сега со Иван и Преката на двојка.Нас ни фале висок центар мислам.Али си ја знаат тренерите работата.Здравје во Јуни ВТОРА ТИТУЛА...

ЕДИТ:
Оѓин силен да ме изгоре го заборавив Земо на позиција кец

Јас мислам дека Мираковски повеќе му е потребен на Работнички неголи нас.Трајчето и Горан покриваат солидно на единицата.Еве сега со Иван и Преката на двојка.Нас ни фале висок центар мисалам.Али си ја знаат треберите работата.Здравје во Јуни ВТОРА ТИТУЛА...

ЕДИТ:
Оѓин силен да ме изгоре го заборавив Земо на позиција кец

Мња да те мсне како земчето можеше да го заборавиш може оти е ситно :pos2::pos2: али ако биде виа трансфер е тогаш виќе ќе му се крене шеќерот на Маринчо чичкото на Столета:pos2:

Хо хоо шо му на виа нашите бре, да не му падна лото на Амир :vozbud:

Марин нека се поте сеа, може да сонуе титула чебапчето ако дојде кај нас :vozbud:

Не бе Фанал у кладилницата:vozbud::pos2::pos2:

Мња да те мсне како земчето можеше да го заборавиш може оти е ситно :pos2::pos2: али ако биде виа трансфер е тогаш виќе ќе му се крене шеќерот на Маринчо чичкото на Столета:pos2:
И со Митто,Иван според мене Работнички останува фаворит за титулата.

И со Митто,Иван според мене Работнички останува фаворит за титулата.

И нивниот најголем адут од клупата Марин со својот најдобар играч Мачка :pos2::pos2: биди објективен брат реалноста е друга друго се желбите:helou:

И нивниот најголем адут од клупата Марин со својот најдобар играч Мачка :pos2::pos2: биди објективен брат реалноста е друга друго се желбите:helou:
Марин вс Емил?Не треба да се трошат зборови:back:
Реалноста е таа.Новиот турчин на Работнички е страшен играч.Ќе намали сега 3-4 килограми ќе се спрема и физички малце и ќе видиш што ќе прави.Ви реков според МЕНЕ Работнички останува фавортит за титулата.:pipi:

Марин вс Емил?Не треба да се трошат зборови:back:
Реалноста е таа.Новиот турчин на Работнички е страшен играч.Ќе намали сега 3-4 килограми ќе се спрема и физички малце и ќе видиш што ќе прави.Ви реков според МЕНЕ Работнички останува фавортит за титулата.:pipi:

Да да добар е, тиа не можат да го наранат таму, ѓоа сумо борач е :pos2:

Значи со виа двајца играчи има да ги примат сув Штерјовци, каков Марин какви бакрачи, Фил Џексон нека го земат ако сакат има да ги силуваме :tv:

Да да добар е, тиа не можат да го наранат таму, ѓоа сумо борач е :pos2:

Значи со виа двајца играчи има да ги примат сув Штерјовци, каков Марин какви бакрачи, Фил Џексон нека го земат ако сакат има да ги силуваме :tv:

Де бе ти ногу се разбираш Марин е најдобар :pos2::pos2:

МОРЕ ЧЕ ВРИЈМЕ ЛИ БРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :vozbud:

Vie ste retardirani:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
ke bide zustro za titula,iako so ivan i mirakovski i ja mislam deka ste poajki,ama ke vidimeeeeee:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom