Ама Мите сака плата,не игра тој за 1 500,2 000 како Иван.:helou:
Мња да те мсне како земчето можеше да го заборавиш може оти е ситно :pos2::pos2: али ако биде виа трансфер е тогаш виќе ќе му се крене шеќерот на Маринчо чичкото на Столета:pos2:Јас мислам дека Мираковски повеќе му е потребен на Работнички неголи нас.Трајчето и Горан покриваат солидно на единицата.Еве сега со Иван и Преката на двојка.Нас ни фале висок центар мисалам.Али си ја знаат треберите работата.Здравје во Јуни ВТОРА ТИТУЛА...
ЕДИТ:
Оѓин силен да ме изгоре го заборавив Земо на позиција кец
Хо хоо шо му на виа нашите бре, да не му падна лото на Амир
Марин нека се поте сеа, може да сонуе титула чебапчето ако дојде кај нас
И со Митто,Иван според мене Работнички останува фаворит за титулата.Мња да те мсне како земчето можеше да го заборавиш може оти е ситно :pos2::pos2: али ако биде виа трансфер е тогаш виќе ќе му се крене шеќерот на Маринчо чичкото на Столета:pos2:
тоа е христов твоја желба а не твое мислење..И со Митто,Иван според мене Работнички останува фаворит за титулата.
И нивниот најголем адут од клупата Марин со својот најдобар играч Мачка :pos2::pos2: биди објективен брат реалноста е друга друго се желбите:helou:И со Митто,Иван според мене Работнички останува фаворит за титулата.
Марин вс Емил?Не треба да се трошат зборови:back:И нивниот најголем адут од клупата Марин со својот најдобар играч Мачка :pos2::pos2: биди објективен брат реалноста е друга друго се желбите:helou:
Да да добар е, тиа не можат да го наранат таму, ѓоа сумо борач е :pos2:Марин вс Емил?Не треба да се трошат зборови:back:
Реалноста е таа.Новиот турчин на Работнички е страшен играч.Ќе намали сега 3-4 килограми ќе се спрема и физички малце и ќе видиш што ќе прави.Ви реков според МЕНЕ Работнички останува фавортит за титулата.
Де бе ти ногу се разбираш Марин е најдобар :pos2::pos2:Да да добар е, тиа не можат да го наранат таму, ѓоа сумо борач е :pos2:
Значи со виа двајца играчи има да ги примат сув Штерјовци, каков Марин какви бакрачи, Фил Џексон нека го земат ако сакат има да ги силуваме :tv:
Е ај да не вријмеМОРЕ ЧЕ ВРИЈМЕ ЛИ БРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Џоа комиње ли брееееееееееееее?Е ај да не вријме