Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку Изгуби фени? не ја пратев утакмицата не бев дома....жал ми е за поразот али ајде ке биде..има време
Ауф... тие малите дечиња на нерви ми идеа лани над главата ми се дерат ''струмички пички'' и тропат со некој ѕвончиња или такво нешто...цело утакмица тропаа глупости :uvo::uvo: Ми се идеше да ги расшамарам во сред салаЗа оние на кој не им е јасно.Имасе дечиња собрано околу 10 деца од околу 7-8 години и во еден момнет почнаа да викаат оноа што го запамтиле од лани "струмички пички" и за "град Кавадарци песна се ори Струмица пуши ние сме шампиони"
комедија беа
Не се глупирај молим те... многу бедно звучиш... вие па и јаките навивачи (Лозарите) двајца без тројца... баш поради вас изгубија вие ако сте навивачи незнам... стварно си кретен сигурно се радуваш сега на поразот :nesvest::nesvest::nesvest::uvo:Наградно прашање кој шампион е без навивачи??
Според коментаире што ги читам на тие што биел у сала клучен за неуспехот бил кол кој не го далот својот просек што го дава на другит еуткамици. Ваљда добро го чувале или не му идело.
според мене и рајковиќ има голем удел у поразот како може моржот чековски да го држе у игра толку па само колку е тоа неспретен каа лук лонгли е,а и соколов му е грешка засилување му е многу е плашливо момчето тремаџија голем,јане петровски стопати подобро беше да го ангажираа.а и атмосферата тапа,каа у норвешка да играјме,тоа е тоа сума сумаре,заслужен пораз.
Па да, и Соколов е некако играч без срце, без емоции, слабодушен, не знам шо да кажам, а наместо китот можеше повеќе Михајловски да го играеспоред мене и рајковиќ има голем удел у поразот како може моржот чековски да го држе у игра толку па само колку е тоа неспретен каа лук лонгли е,а и соколов му е грешка засилување му е многу е плашливо момчето тремаџија голем,јане петровски стопати подобро беше да го ангажираа.а и атмосферата тапа,каа у норвешка да играјме,тоа е тоа сума сумаре,заслужен пораз.
тоа е тоа ОРИЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ...........:pos2:Па да, и Соколов е некако играч без срце, без емоции, слабодушен, не знам шо да кажам, а наместо китот можеше повеќе Михајловски да го играе
Problemot e vo toa sto ne sme naviknati na poraz. Vo drug slucaj i 5000 da imase u salata pak ke bese isto. Treba malce da se podrazmisli upravata okolu kartata. Treba da bide 100 - 150 denari za da tia seirdziite ne idat za 50 denara da si go pravat ceifot i da gledat seir. I lane bese taka ...koga tepa feni site na krajot pluskat ..koga ke izgube sute vikat uaaaa. A deneska bev posebno izrevoltiran od publikata oti ne dojdi da gleda kosarka ( da ne mislea deka salata ke mu a zatoplat pa nema da istrosat drva doma ili struja). Voa u Kavadarci e nogu pogan narod. Sekoja cest na Lozari so ne dojdoja , a i da dojdea so ke smenea. Nemat oni podobri kosarkari od tia na parketot. Vo sekoj slucaj odite da mu go ispravate na Sveto Janevski..mozebi koga veke vi kupul maicki sega i gaki ke vi kupe da vi naprave kompletce. A i dogovorite a cenata za grozjeto za dogodina , mozebi ke kapne nesto. Cesta na Kavadarci taka ne se brane!!!