goodman_91
Бубалица
- Член од
- 2 јануари 2008
- Мислења
- 1.341
- Поени од реакции
- 30
Сител 3 мислам дека ќе пренесува...Пренос, линкче?:back:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сител 3 мислам дека ќе пренесува...Пренос, линкче?:back:
Изглеа не... ОПУШТЕНО ја глеам на Сител 3Сител 3 мислам дека ќе пренесува...
Аман бе,од Кавадарци си?И не одиш на утакмица?Пренос, линкче?:back:
Така пишуваше у весник. Инаку во живо го следам резултатот преку овој линк http://lb1.mbt.lt/prod/bibl/netcasting/?game_number=18Изглеа не... ОПУШТЕНО ја глеам на Сител 3
Моментална локација: Копенхаген, ДанскаАман бе,од Кавадарци си?И не одиш на утакмица?![]()
Аааа,океј извиниМоментална локација: Копенхаген, Данскаиначе би отишол... паметам убавите времиња кога името беше ОРКА... лошо заврши, исто мислам и за ова...
Зошто Марјан играше само 15 минути?Да да изгубивме шо не е толку трагично од еден тим каков што е Свислион Таково.Во нашиот тим најдобар беше Талик Браун ги растури со влезови.Доналд Кол под својот просек.Сепак тоа е тоа а можеше да се стигне до победа бидејќи ни тие не играа како што знаат посебно нивната глевна ѕвезда Јоровиќ.Што е тука е идемо на следна утакмица со Поп Спорт па наредната Сабота со Работнички дома.А шансата за успех во БИБЛ да ја бараме на друго место и евентуално да се избориме за финале според мене повторно со истиов противник од денес...
А за атмосферата беше солидна и покрај тоа што немаше Лозари публика имаше солидно пополнета салата со мали исклучоци по аглите.По слободна проценка 1800 гледачи.позз
Не ја гледав утакмицата,ама се обложувам дека е изгубана заради Емил Рајковиќ !