Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
4 сте у лигата .... мора да запнате

преги видех на а1 даде...
1 фершпед
2 амак
3 мзт
4 фени

преги видех на а1 даде...
1 фершпед
2 амак
3 мзт
4 фени
мзт неможе да биде пред фени:nenene:
1. Амак СП 5 5 0 421:341 10
2. Фени индустри 5 4 1 407:349 9
3. Ф. Работнички 4 4 0 344:270 8
4. С. Пелистер 5 3 2 391:379 8
5. Овче Поле 5 2 3 384:412 7
6. МЗТ Скопје 4 2 2 301:280 6

ама не е целосна табелата не се пресметани утакмиците на некои тимови

да ти кажам право и мене тоа ме зачуди.може пак не играел многу време...

Донал Кол не играл воопшто туку одмарал оваа утакмица а под обрачите играле одличните Златко (клештата)Гоцевски и мојот омилен играч Цоко Михајловски кој реализирал 12 поени а Гоцевски дури 22 поена ако сте забележале Гоцевски во последните 3 натпревари постигнува над 20 поени што е знак дека е во добра форма која добро би ни дошла во сабота против Амак:zver::helou:

У колку саат е утакмицата? Ке ја дават ли на телевизијата?

Донал Кол не играл воопшто туку одмарал оваа утакмица а под обрачите играле одличните Златко (клештата)Гоцевски и мојот омилен играч Цоко Михајловски кој реализирал 12 поени а Гоцевски дури 22 поена ако сте забележале Гоцевски во последните 3 натпревари постигнува над 20 поени што е знак дека е во добра форма која добро би ни дошла во сабота против Амак:zver::helou:
Гоцевски е многу јак под кош... не беше за џабе МВП кога Струмица беше шампион :toe:

mihajlovski zverot hahahah ne me smej takov igrac samo protiv torus i karpos sokolo moze da dade nad 10 poena a gocevski neso se povampiri ama so slabi timovi protiv rabotnicki so ne izigra kako sto treba poz

mihajlovski zverot hahahah ne me smej takov igrac samo protiv torus i karpos sokolo moze da dade nad 10 poena a gocevski neso se povampiri ama so slabi timovi protiv rabotnicki so ne izigra kako sto treba poz
Таман си е он за таквите тимови а за појаките како Работнички го имаме :zver:-от Доналд Кол:back:

Само улав човек може да каже дека играч од 28 години е на залез од кариерата.

Златко има 26 години бра каков залез на кариера

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom