Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Сега си дојдов од штабот а има и плакат на влезот на салата и пише се ако не веруваш оди слободно види,а тоа дали е скапа картата не верувам оти кај нас салата се полне на секоја утакмица со карпош се полнеше не па сеа финале.

Zamene li bese voa nameneto?:smir:

Вака сега, ние имавме причина зошто мававме шишиња и не ми е жал за тоа! А вие уште сега се спремате за такво нешто.. а уште не е ни почнат натпреварот.На нас не навредувате како сме можеле да го направеме тоа...Струмица било село.. :pos:. Ние не ни помислувавме на такво нешто ама кога судиите ќе ти се качат на глава...од 17 коша разлика за нас одма на 2 разлика за Фени.. неможе тоа така :nenene:.Значи вие без причина ќе мавате на играчите (доколку изгубите) и пак ќе бидете културни.. :pos:

Море ако победиме зошто да маваме ако изгубиме недај боже тогаш ќе се деси она непосакуваното ама кај нас посакувано сеа разбираш ли.:helou:

Da vi se pofalam nesto...
Oti neznam da sviram so prsti si kupiv svirce za utre(24h pomina) na utakmicata.trralalalalalaa

e dobro de .......ne e valjda deka preku gulab pismonosec si ja pratila????

on e celo vreme online kje vidi........
Оф топик:Уште оваа тема не си ја усерал и тука ќе јадеш бан.
Он: Се знаат ли за утре кој ќе се судиите на натпреварот??

Na stranata na KFM ne pisuva nisto.Sigurno sega Amir razmisluva koj da gi ture za utre da sudat...So penkaloto i listot vo krevet i vika - Ovoj ne (go skrta)-Ovoj dobar e ali sepak ednas me pogledna naporecki(go skrta)-E ovoj ke sudi,dobar e (go zaokruzuva) :pos2::pos2::pos::pos:

P.S
Divna me saka...Divma ne me saka...Divna me saka...ne me saka...Yesss Divna me saka :pos::pos::pos::pos::pos2::pos2::pos2::pos2:

Na stranata na KFM ne pisuva nisto.Sigurno sega Amir razmisluva koj da gi ture za utre da sudat...So penkaloto i listot vo krevet i vika - Ovoj ne (go skrta)-Ovoj dobar e ali sepak ednas me pogledna naporecki(go skrta)-E ovoj ke sudi,dobar e (go zaokruzuva) :pos2::pos2::pos::pos:

P.S
Divna me saka...Divma ne me saka...Divna me saka...ne me saka...Yesss Divna me saka :pos::pos::pos::pos::pos2::pos2::pos2::pos2:
Епа кога неможат да победат така мора да бира судии :):)

P.S

Тасо бе дааа де не смеј вака, утре сабајле треба да ставам :pos:
Али како ти истекна воа со Дивна алал да ти е :pos:

A ti ako ne a kazis kaj biva?????:tapp:

pa moram da kazam koga gluposti se praat........

off topic:nepravedno sum baniran ama aj kje istrpam,ne se zalam posto toa ne e odlika na aerodromcite.......

on topic; koi i da se,vie kje izgubite...........

pa moram da kazam koga gluposti se praat........

off topic:nepravedno sum baniran ama aj kje istrpam,ne se zalam posto toa ne e odlika na aerodromcite.......

on topic; koi i da se,vie kje izgubite...........
Вас ве победивме така да тишина :) ќе видеме утре кој ќе победи ништо не се знае.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom