Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
ти велам оти тепаа на срека и оти судиите беа на нивна страна не ме нервири саа... одречувате оти не тепаате со помош на судиите

Ок де така беше :pos2::pos2:само ти не се нервирај да го ебам сета ќе а наредиме.. Инаку куп си земе и шо ни е гајле како и што не е ни битно..

kolku sto vidov jas ,sus naprai 4 cekori ,so ja pravi rabotota uste polosa......

kolku sto vidov jas ,sus naprai 4 cekori ,so ja pravi rabotota uste polosa......

Toa e toa site vidovme no bas tie sto trebase da vidat se napravija slepi namerno ne dosudija nisto a ako ja promasese samardziev 3 kata siguren sum deka ke dosudea faul nad samardizev i ke mavase 3 slobodni no toa e toa da go ostavaime kupot zad nas pomina dzabe e veke se nemozeme nisto da smenime samo ke bideme svedoci na golem broj nepravdi sto se slucuvaat pred nasi oci a nema da bidat registrirani.Inaku za porazot gi obvinuvam i igracite i trenerot na Strumica da ja zadrzavme prednosta od 12 kosa razlika vo posledna 4etvrtina ni sudiii nemase da gi spasat na Feni ni nikoj.No rekov pomina setoa toa i nema pricina da se karame megu sebe koga nema nisto da smenime toa e toa.

Ок де така беше :pos2::pos2:само ти не се нервирај да го ебам сета ќе а наредиме.. Инаку куп си земе и шо ни е гајле како и што не е ни битно..
Не бе, нема врска како и зошто си го зедовте купот.
Рецептот е:
1. Пара
2. Фрлање на парата во КФМ и создавање на просечна екипа
3. Како последица на бр. 2 екипата МОРА да победува и да освојува Куп (можеби и првенство)

Едноставно, нели?
btw, колку вреди ФЕНИ кога не им оди шутот од 9 метри?

Toa e toa site vidovme no bas tie sto trebase da vidat se napravija slepi namerno ne dosudija nisto a ako ja promasese samardziev 3 kata siguren sum deka ke dosudea faul nad samardizev i ke mavase 3 slobodni no toa e toa da go ostavaime kupot zad nas pomina dzabe e veke se nemozeme nisto da smenime samo ke bideme svedoci na golem broj nepravdi sto se slucuvaat pred nasi oci a nema da bidat registrirani.Inaku za porazot gi obvinuvam i igracite i trenerot na Strumica da ja zadrzavme prednosta od 12 kosa razlika vo posledna 4etvrtina ni sudiii nemase da gi spasat na Feni ni nikoj.No rekov pomina setoa toa i nema pricina da se karame megu sebe koga nema nisto da smenime toa e toa.
Играчите не би ги окривил. Дел од вината му префрлам на Давитков, бидејќи не знаеше да скрои тактика и да одбрани скоро недостижна предност неколку минути, а поголемиот дел од вината оди кај судиите кои не досудија во последните 2-3 минути очигледни прекршоци врз наши играчи, и флагрантните чекори при постигнувањето на онаа фамозна победничка тројка.

Шо е крив давиток кога те сечат т.н од корен судиите со 3-4 недосудени лични.. нормално нервоза ке се напунаш знам како е не ми кажувај

Шо е крив давиток кога те сечат т.н од корен судиите со 3-4 недосудени лични.. нормално нервоза ке се напунаш знам како е не ми кажувај
Мораше да најде тактика уште кога имавме водство од 14 поени на пр. да не ги прокоцкаме така лесно, мислам и на тактика против судиите, ако ме сфаќаш.
Мораше да викне многу порано тајм - аут, да ги пресече малце кавадарчани.
Да се разбереме:
Добар стратег не губи последни неколку минути, а води 14 разлика!

е да ама јбг... и не требаше да игре зона кога на фени му тргна за 3 шутот... то је то јебига!

и јас не би ги кривел играчите си одиграја баш шампионски , нормално секоја екипа има падови , но како што кажа струмикс требаше давитков да скрои тактика за да се задржи предноста...

И после сите мене ме псуете кога викам оти Давитков не е тренер за таа екипа, која ја има моментално Струмица...искрено, за Купот само од тоа се плашев, и за жал, се случи!

влаикидис мора да го вратат .. ама и кицулис да се врати незнам... не фени не судии не кфм сите лом ке станат:vozbud:

Се зборува оти екипата во Кипар кај што играше Кицурис банкротирала , и се распаднала , па постоела можност да се врати у Струмица

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom