Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
normalno toj so e zadovolen nikogas ne gleda od druga gledna tocka

Си биле двајца лозари.. и се карале кој да биде во средина :vozbud::vozbud:.

Ова е половина клип, другата половина ке ја постирам утре...поради големината на клипот мораше да биде поделен на 2 дела...иначе содржи дел од играта на Фени во купот...

Ова е половина клип, другата половина ке ја постирам утре...поради големината на клипот мораше да биде поделен на 2 дела...иначе содржи дел од играта на Фени во купот...

Ме интересира дали ја има последната тројка од блиску ?

Ме интересира дали ја има последната тројка од блиску ?

Во другиот дел од клипот а има, а овој е првата половина и а нема мислам. Ако ја имам ке постирам да пребарам само...

TUKA NEMA DILEMI
FENI IS THE BEST
WE ARE THE NEXT CHAMPIONS:pehar::pehar::pehar::pehar:

Сам процени нема што да коментирам ...

Што да процене бе другар ти од оваа снимка да не виде случајно дали се чекори а или само да се каже нешто кога ќе ми покажеш материјал кој стварно покажува дека се чекори а вака до утре можеме да си пишуваме што и како било убедиме дека си во право..:salut:

циндарела може слободно да ти нацртам точак и да се возаш на него.. има уште до крај а крајната тројка на самарџиев сигурно е дека имаше чекори но тоа е тоа..судиите педери

циндарела може слободно да ти нацртам точак и да се возаш на него.. има уште до крај а крајната тројка на самарџиев сигурно е дека имаше чекори но тоа е тоа..судиите педери

И сега кога констатиравме дека се чекори што можете да сторите а ништо па се ќе ди остане како што си е и нико му ништо само ај да не дискутираме повеќе за тоа прашање и да си гледаме патот еве дојде и првото коло после купот ние уште тоа го расправаме.

ти велам оти тепаа на срека и оти судиите беа на нивна страна не ме нервири саа... одречувате оти не тепаате со помош на судиите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom