Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, гледав и јас сеа, добро би било да играат у сабота да видиме нешто од Браун.
SAMPIONI!!! POSEBNO VIA KAA CE DOJDE PUKENZIN I STRUMICA I NA STRUMICA 2 EKIPA
Ново дете а, оно не е баш дете, 35 години е ама ај ќе видиме да не зборујме предвреме.![]()
Добро е тоа, само да не се наруше концептот на игра оти ќе треба некои играчи да не играат, ако остене клубот у оваа постава.Pominal pokraj dete ama ni treba nas toa iskustvo a ovoj ocigledno go ima da ne go potcenujme oti gleas Slobodan Mitic so rabote so 40 godini moze ke iznenade prijatelot se zbore deka bil tezok centar cista 5 bas takov ni fale nas nekoj sto ke bide dominanten pod kosevite.
Добро е тоа, само да не се наруше концептот на игра оти ќе треба некои играчи да не играат, ако остене клубот у оваа постава.
Kako sakate razberetego ova sto ke go napisam.
Ako vi dojde i ovoj amerikanec ke imate 6 stranci (barem jas taka mislam ako sum greska ispravete me), Ne veruvam Popovic ili Jovovic da gi nabrkate a posebno ne onoj so mava 3-ki kako indijanec (zaboraviv kako se vika), a za crnecot (kol mislam) ne znam kako vi stojat rabotite ama mislam deka i ne e los. Spored mene sekoja cest, resile od vasata uprava da pravat tim i toa e za pozdravuvanje i pofalbi, ama pravilata se 4 stranci vo mak.ligata najmnogu. Avtomatski 2-ca od strancite ke sedat u "civilka" i sigurno nema da se fascinirani zaradi toa i ete vi revolt vo timot najmalku od 2 -ca igraci. Ako se 4 stranci u igra sigurno deka ke delat minutaza so nekoj od domasnite a zdravje boze moze i da mu ja zemat minutazata na domasniot igrac i ete vi potencijalen revolt na uste 4 igraci. Tim so kavgi i nesoglasici nema igra be brate.
Dragi moi mislam deka vakviot "soping" na igraci , ne e bas nekoja pametna rabota
Toj sto mava trojki kako indijanec se vika Milan Prekovic a deka na sigurno ke dojde ovoj Rich ne se znae ke bide na proba nekolku dena vo Kavadarci pa ke vidime iako moe mislenje e deka nema da go zadrzat.A toa so nezadovolnite igraci sto vikas nema da se sluci zatoa sto site igraci se golemi profesionalci i tie ne igraat sami za sebe tuku za timot toes Feni toa go dokazuva so izvorednato drugarstvo sto vladee megu igracite a deka postoi somnez deka ke se narusi atmosferata se slozuvam so tebe no sepak da se nadevame deka toa nema da se sluci.
Za koi profesionalci mi zboruvas? Fakt e deka site nasi kosarkari gledaat da nabutat minutaza i poeni za da mozat da se prodadat nadvor posto tuka nemaat kojznae idnina, a ako sedi na klupata poeni ne mu se pisat neli? Aj kazi mi sonot na vasite u FENI e da ostanat u FENI? Ako dobijat ponuda od strana nema da odat? Profesionalci baraj u Grcija, Spanija, Italija, Srbija, Hrvtaska i drugi zemji koi imat profi kosarka...nasata kosarka doprva pocna da se razviva (barem jas taka mislam).
A ovaa so boldiranoto: Mi zvucis kako komentatorot na Makedonska televizija prva programa koj ja fali atmosverata na nacionalniot tim pred utakmica![]()