Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
u sabota utakmicata e u 12.00 saatot. od najsigurni izvori.pozz

Tocno e toa deka ako nekoj dobie dobra ponuda deka ke letne vo stranstvo ili vo nekoj klub no poveke od igracite mislam na Dimitrovski GJurov Samardziev i Popovic se obvrzani na 2 godisen dogovor so timot taka da znaci nekoj ako saka od tie igraci da si odi ist kako slucajot so Karakolev ke mora da si plati soodvetna osteta.A za tvoa informacija da ti kazam imam vo plan da ucam za sportski novinar pa se ucam na nekoi frazi uste sega :pos2:........
Ako Ako ... milo mi e ... uci uci i samo uci ... :wink::wink:
Dosega barem nasite klubovi ne barale kojznae kakva otsteta za igracite ako gi baral stranski klub a i ne znam nekoj stranski klub da otkupil nekoj nas ... obicno gi lovat koga nemaat dogovor ...

DA ne znae nekoj informacii za via Rich go ima li u gradot videno nekoj stignat li e i ke igrae li utre ....

Јас колку шо слушнав Рич треба да стигне вечер.

Значи утре официјално во 12 часот во спортската сала Јасмин да одиме и да ги видиме новите засилувања што знаат и умеат може некој од виа црнците предходно некој ке се мава за крстот мала шала:pos2:

Епа богами прво треба по крстот да се маанат да се расонат малце иначе како ќе играат поспани,:nesvest: а плус петок е денеска....

Seta ubavo bese ama a izgrdia utakmicata se stepaa namesto prijatelska oni se dzitnaa po edna taa ama eve da go pofalam Brown zver e svarno.I uste nesto da prasam abe kade bese Slobodan Mihajlovski Cola da ne go izbrkaa nego da ne znae nes nekoj vo vrska so vaa rabota pozz.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom