Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Со напомена дека Вардар имаше шут за победа у последната секунда, за наша среќа непрецизен :)

Иначе новиот момак Џејмс Лајф растура, токму таков играч ни требаше, одличен шутер е и шо е најважно има страшен влез, до сеа не сме имале играч шо може така да пенетрира у рекет, може Талик, ама новиот брат уште подобар ми стое.

Поповиќ некако отупел, има изгубено на брзина за разлика од пред 2 сезони, мислам дека подобро ќе беше да го задржеме Бошњак, ама замина таа сеа.

Иаме добар тим, сметам подобар од ланскиот оти сеа иаме и солидна клупа, односно 2 спремни петорки, па ќе видиме како ќе биде сезоната.

Со напомена дека Вардар имаше шут за победа у последната секунда, за наша среќа непрецизен :)

Иначе новиот момак Џејмс Лајф растура, токму таков играч ни требаше, одличен шутер е и шо е најважно има страшен влез, до сеа не сме имале играч шо може така да пенетрира у рекет, може Талик, ама новиот брат уште подобар ми стое.

Поповиќ некако отупел, има изгубено на брзина за разлика од пред 2 сезони, мислам дека подобро ќе беше да го задржеме Бошњак, ама замина таа сеа.

Иаме добар тим, сметам подобар од ланскиот оти сеа иаме и солидна клупа, односно 2 спремни петорки, па ќе видиме како ќе биде сезоната.
Мики одма му даде на дечкото ново име...Ѓоко живиот :pos2:
Иначе човекот има невидена мека рака и сигурен сум дека ќе има над 42-3 % за три.
Иначе воочливо е дека Фени има повеќе квалитетни играчи за разлика од лани и дека е за едно 20 % (моја груба проценка) појак од лани...

Според мене прва петорка би била:
1.Огнен Стојановски
2.Џејмс Лајф
3.Марјан Ѓуров
4.Слободан Михајловски
5.Душан Кнежевиќ

Втора...

1.Горан Самарџиев
2.Владо Поповиќ
3.Владимир Брчков
4.Бојан Трајковски
5.Бошко Јововиќ

На позиција мало крило сме малку танки, мислам дека место Трајковски можеше да се земе играч на таа позиција, вака го иаме само Ѓуров како класична тројка, Брчко е импровизација, исто и Џејмс.

1.Огнен Стојановски
2.Џејмс Лајф
3.Марјан Ѓуров
4.Слободан Михајловски
5.Душан Кнежевиќ

Втора...

1.Горан Самарџиев
2.Владо Поповиќ
3.Владимир Брчков
4.Бојан Трајковски
5.Бошко Јововиќ

Одлична екипа има Фени оваа година

Одлична екипа има Фени оваа година

Па да.Би рекол идеална со оглед на распределба на позициите.Порано бевме јаки на една позиција а на друга лити.Конечно мислам дека е решена центарската позиција која лани ни ја одзема титулата

а кога точно е натпреварот со рилски?
во 18 или 18 и 30?

Беме у пикасо, после утакмица, и играеја Хрватска Словенија а гледаме таму, дојдија Огнен и Дамјан со нас седнаа а гледаме, лафеме таму... огнен некако ми изгледаше дека му завидуе на дамјан шо него го земаа на европско, али нема веза

Огнен
Дамјан
Соколов
Самарџиски
Влатко Илиевски
Војдан
Мејси...
наредните надежи на нашата репрезентација :smir:

и перо би го ставил тука, не е се уште за во пензија, и се уште е во форма

1.Огнен Стојановски
2.Џејмс Лајф
3.Марјан Ѓуров
4.Слободан Михајловски
5.Душан Кнежевиќ

Втора...

1.Горан Самарџиев
2.Владо Поповиќ
3.Владимир Брчков
4.Бојан Трајковски
5.Бошко Јововиќ
more ajle se zasilile via feni be daa
od lani recisi site si zaminaa i ima dosta novi coveci

Мики одма му даде на дечкото ново име...Ѓоко живиот :pos2:
Иначе човекот има невидена мека рака и сигурен сум дека ќе има над 42-3 % за три.
Иначе воочливо е дека Фени има повеќе квалитетни играчи за разлика од лани и дека е за едно 20 % (моја груба проценка) појак од лани...

1.Огнен Стојановски
2.Џејмс Лајф
3.Марјан Ѓуров
4.Слободан Михајловски
5.Душан Кнежевиќ

Втора...

1.Горан Самарџиев
2.Владо Поповиќ
3.Владимир Брчков
4.Бојан Трајковски
5.Бошко Јововиќ

Шо знам даа, Цобе и и Кнежевиќ (највисок е у тимот) се класични центри. Еден од нив центар, Трајковски крилен. БТ некако лани дали оти беше против нас, ногу грдо понашање и карактер покажа. Ако не се смене, нека а фаќа вратата.
На виа тим ако останаше само Бошњак, че бидиме феноменални. Али јбг, таа е. Очекуам ногу од Брчко, требе да се покаже за у репрезентација ваа сезона, дефинитивно има потенцијал. Инаку, па главни конкуренти се Фершпед. Вака-така пак закрпија квалитетен тим.
БИБЛ мора да да се освое за ни рипне рејтингот, па да загледаме евролига за некоа година у кавадарци. За домашно првенство не сакам да чуам, не смејме да имаме пораз ниту на гости.

Беме у пикасо, после утакмица, и играеја Хрватска Словенија а гледаме таму, дојдија Огнен и Дамјан со нас седнаа а гледаме, лафеме таму... огнен некако ми изгледаше дека му завидуе на дамјан шо него го земаа на европско, али нема веза

Огнен
Дамјан
Соколов
Самарџиски
Влатко Илиевски
Војдан
Мејси...
наредните надежи на нашата репрезентација :smir:

и перо би го ставил тука, не е се уште за во пензија, и се уште е во форма
каква пензија за перо не зезај-човекот има 27 год и изигра многу добро на ова европско првенство.он е еден од лидерите на репрезентацијата.
п.с-капитенската лента ке ја носи тошо гечевски...

каква пензија за перо не зезај-човекот има 27 год и изигра многу добро на ова европско првенство.он е еден од лидерите на репрезентацијата.
п.с-капитенската лента ке ја носи тошо гечевски...
Перо Блажевски оваа година пуни 37 години, а не 27:tapp::tapp:

Leleeej...hahahauhuhuahuahhahahha...xooxoxooxoxoo
plavusa da ne si :D :D :D
:pos2::pos2::pos2::pos2:

za saber rider e voa, pa i imeto ne e napisano kaa so trebe :D :D:D :D

Leleeej...hahahauhuhuahuahhahahha...xooxoxooxoxoo
plavusa da ne si :D :D :D

za saber rider e voa, pa i imeto ne e napisano kaa so trebe :D :D:D :D
Па од кај кур да знам за кој Перо збори бе:vozbud: