- Член од
- 29 јануари 2008
- Мислења
- 202
- Поени од реакции
- 0
Па од кај кур да знам за кој Перо збори бе
И што има грешно у Saber Rider
Едитирано од модератор ...припази на изразување
Cyber Rider trebe, moze cajkan si ne plavusa :pos2::pos2::pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па од кај кур да знам за кој Перо збори бе
И што има грешно у Saber Rider
Едитирано од модератор ...припази на изразување
Ајде само уште овој оф топик. Значи Saber Rider е цртан лик, коњаникот сабја, а не Cyber ко што викаш ти:helou:Cyber Rider trebe, moze cajkan si ne plavusa :pos2::pos2::pos2:
јас мислам дека кнежевиќ е подобар од бојан.многу добра одбрана пружи типот е сеа за слободни не го бива и ми се допаѓа откачен е типот не е како гоцевски ладен.денеска на панагурот во неготино беше..само гледаш луге многу и една глава највисока:pos2:Од центрите до сега најголем впечаток ми остави Цобе, и Бошко е добар, Бојан уште се вклопува во играта ама добар е, а Дуле некако слабо игра уште не е добро вклопен во играта
јас мислам дека кнежевиќ е подобар од бојан.многу добра одбрана пружи типот е сеа за слободни не го бива и ми се допаѓа откачен е типот не е како гоцевски ладен.денеска на панагурот во неготино беше..само гледаш луге многу и една глава највисока:pos2:
Пизда им...!!!!!!http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphoto..._137037963444_694513444_2644642_3701025_n.jpg
Морав![]()
П.С Фени Индустри ќе учествува на силен меѓународен турнир во Самоков организиран од екипата на Рилски Спортист на кој ќе земат учество екипите на Лукоил Академик и Кипарски Аек и за тоа првото коло против Работнички на 4 ќе биде поместено за 6 ти :helou:
pa koj kur be pomestuvaat so kur feni mora da igra revijalen turnir??? sve da im ebam
Pa sekako ce go jadite dali bilo 2 dena po rano ili po kasno nema vrska vie nisto ne dobivate a feni mora da naprave nekoja silna kontrolna utakmica bidejci vo mak ligata nema taka kvalitetna ekipa a ce mu trebat tia utakmici za natprevarite vo bibl pozzzzzpa koj kur be pomestuvaat so kur feni mora da igra revijalen turnir??? sve da im ebam