Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Радуле е најдобар у МЗТ што играл во последните 2-3 сезони ( после мујо и јане) така да не е фер што зборувате против дечкото...
Радуле е цар моментално за тие таму што се бреБиди горд шо имаш таков играч одколку тие таму мрсолковците
Со оглед на тоа дека Хелд ако добро сум запознат ќе ја напушта екипата,како и други играчи што се спомнуват по новините,нема друга алтернатива освен Радуле да ја доиграе сезоната во Мзт.Не дека е некој сјаен играч,баш напротив,ама у услови кога Мзт нема некои посебни аспирации,нема друго.Дечко , те молам напушти...
Не ми кревај притисок споменувајќи го тој идиот а уште помалу у иста реченица со некои други играчи кои оставиле белег у клубот...
Со оглед на тоа дека Хелд ако добро сум запознат ќе ја напушта екипата,како и други играчи што се спомнуват по новините,нема друга алтернатива освен Радуле да ја доиграе сезоната во Мзт.Не дека е некој сјаен играч,баш напротив,ама у услови кога Мзт нема некои посебни аспирации,нема друго.
Е ај де де.Мајмунот му вика на зајакот имаш големи уши :pos2:

Трагично ортак....Си знаеме ние како е...
Magareto e, ne majmunot
Ke bide, ke dojde i naswe vreme:smir:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Струмица vs Кавадарци ?Одговорот го имаш во горе болдираното.![]()

Ште ги напрајме 4ервени цели :poss:Опасно е при мечкарите, ште не пребијат там като малки деца :pos2:
Strumica vs Kavadarci hahahahaha smesni ste i dvajcata bidete mirni ve molam:pos2::pos2::pos2::smir: