Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е неее ко вас пи*кици,клубот у криза одма бојкот,мојкот ...bas taka alal da ti e i gabe igraci zemaa ustvari, eden igrac so e dobar neka mi kazat aj pa ke praime muabet ama bitno navivaat family dr so e bitno kako igra mzt hahahah poz
bas taka alal da ti e i gabe igraci zemaa ustvari, eden igrac so e dobar neka mi kazat aj pa ke praime muabet ama bitno navivaat family dr so e bitno kako igra mzt hahahah poz
Извини Маркусе ама морамСледниот со пост што нема да се однесува на кошарката и фан клуб Фени..ќе биде баниран...на подолго..
Тебе и дефинитивно не ти е лесноkako da ne odlicniot tim na ovce pole haha ne me smej ke gi zgazite nema koj dr da ve tepa u liga osven rabotnicki svati go toa,ja mislev mzt posle mn se silea indijancive ali se spustija na zemja posle dva porazi po red jasno im stana mislam deka za 4to mesto ke se borat
Незнам како успеавте да ги победите... ама у Јасмин ќе ве згазат,Фени немат некоја поголема конкуренција како претходната сезона лесен им е патот до шампионската титула оваа годинаkako da ne odlicniot tim na ovce pole haha ne me smej ke gi zgazite nema koj dr da ve tepa u liga osven rabotnicki svati go toa,ja mislev mzt posle mn se silea indijancive ali se spustija na zemja posle dva porazi po red jasno im stana mislam deka za 4to mesto ke se borat
Извини Маркусе ама морам
48 мислења на фан клуб Фени...причината...гел за коса..
:pos2::pos2::pos2::pos2:
БТВ Фени следната утакмица ја игра дома против одличните Овче Поле:kesa:
Имам претчуство дека Мекензи ќе не посере хехеххе