Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
Ама на секоја можна тема на форумот праша дали ќе ја даваат, не само овде... Почна досаден да стануваш!

Ама на секоја можна тема на форумот праша дали ќе ја даваат, не само овде... Почна досаден да стануваш!
pa prasuvav oti ocigledno na strumica me ignoriraa(mislam deka ne znaea)ali eve na feni se najde nekoj koj sto znae:toe:
nego aj dosta so oftopicot

Милан4евер прееска накај 10 ја даваа на мтв заврши накај 11 ги фатив само последните 3 најинтересни минути во кои се реши се.. провери си за 10 минути ако ја даваат ок ако не па ок :) Позз!

Па друже не за џабе форумов стана тапа.Затоа и Радикал,Аеродромка,Центарец,Била Бонг,Маркус и многу други престанаа да пишуваат.
Ова веќе не личи на форум.Земале да се договараат кај ќе прават фајт.Ај бе бегај фајт не се договара на интернет и со деца.:tapp:
Порано имаше дебати а сега има само глупави докажувања.Треба да се преземе нешто.

treba da se uvede test za intelegencija pred da vlezes da forum.........

a ti ne se zamaraj so ovie, citaj si drugi temi, ne pisuvaat poso ne sakaat da padnat na nivo na ovie denes so zdivea.......eve gleas deka i ja tebe ti repliciram a za nivnite gluposti ni 5 pari ne davam.......:smir:

Бла бла бла бла бла бла бла, вие па вие скопјанчиња што толку сте загреани ? Немате сега за кој да навивате и барате караници низ форумите. Ај мрш од тука гледајте финале пред телевизорот. Иначе за Радикал за аеродромка и за незнам ти кој друг кур ме заболел оти нема да пишат. Одкога си отидоа сите тие копилаци форумот стана помирно ( читај ПОНЕПРОВОЦИРАЧКО МЕСТО ).

a be mrsul eden, si napunil 16 godini, si napisal ultras i ke mi glumis navivac, ili ke kazuvas kopiljaci za nekoj sto e mnogu postar od tebe i znae kosarka tolku kolku sto ne si proziveal, i koj ti kaza deka sum ja gleal utakmicata prasav cisto imformativno me interesirase sto se slucilo. im doslo niv so tebe da se provociraat detence sto pocnalo da gleda kosarka pred 2 godini pa sea misli deka e mnogu jak i znae se za kosarkata. i ti izgleda si imas problem so ocite kaj vide deka nema provokacii, pa site denesni muabeti vi se deka "sakate ferka, sakate da se tepate " itn. spusti se na zemja malce, ne letaj vo oblaci !!!

Малак не сум 16, утре полнам 17.:bip:

Иначе ај оди олади се некаде, ве читав горе со Романтичар и со Марко МЗТ какви постови пишавте.

kolku, utre polnis 17 ? jas se izvinuvam kako mozev da pomislam deka imas 16. pa ti si bil veke vozrasen, ti gledas kosarka odamna, ti znaes mnogu raboti.... ne mi dolikuva da ti vrakam na postovite, ne si mi na nivo da se dopisuvas so mene, samo so posledniov i pred posledniot post jasna mi e tvojata frustracija sprema lugeto od glavniot grad. izgleda ti si edinstveniot na forumov so neizlecivi kompleksi. zalosno za dete od 16 godini. aj git

Јас ќе дојдам бе Атанасе што толку ? И вие ја правите голема за еден ебен прекин, па направете и вие прекин што толку.

Не ја правиме голема за тоа шо мававте со шишиња, ебата е у тоа шо мававте по нашите играчи, ај да мававте по судиите ќе речам ОК се случува, ама вие на прилично кукавички начин се испонашавте.
Ај размисли како ќе ти биде тебе да си гледаш финале на твојот тим и да почнат да ти ги бомбардираат играчите од трибини, а ти не можеш ништо да направиш, и после јас ти идам тука и ти викам “еј да ги видеше оние пичките како бегаа еј се исплашија и се напикаа у соблекувална“...
не е убаво верувај, па и кога ќе видиш дека тоа е напишано од дај хард навијачи кои го дркаат на постер од Џордан и мислат дека се експерти за кошарка, неам зборови...

Абе види, неможе да се контролира маса од 3000 народ кој адреналинот му е качен до даска. Јас тврдам дека Ајдуци не мавнаа ама баш ништо на теренот, дури ја смируваа и неутралната публика ама тоа е неможе да се контролира толкава маса на луѓе.

Ај одам да спијам, а дали ќе заспам од среќа незнам. Денеска имам дури 6 среќни причини шо нема да заспам 2 недели. :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom