Фан Клуб : Фени Индустри

• Креатор на темата Креатор на темата gento
  • Време на започнување Време на започнување
хаха.. смети ја .. јас кавадарци го сметам за депонијата во струмица :vozbud:

www.strumica.gov.mk види си сам дали е подмичани или како е таму..позз..

Немам намера да фрлам у канализација мил ми е животот.
Кавадарци не го сметам за Мадрид ама струмица а сметам за Подмичани.

Како прво се вика Подмочани а не Подмичани.

И како второ Струмица е светлосни години пред Кавадарци, и сами можевте да се уверите кога дојдовте тука.

не правам повеке мабет со них .. не се разбират ости ги!

Како прво се вика Подмочани а не Подмичани.

И како второ Струмица е светлосни години пред Кавадарци, и сами можевте да се уверите кога дојдовте тука.

Добро де печатна грешка.
У Струмица немам 4 години дојдено така да ништо се немам уверено ама ај ако дојдам некоаш ќе видам дали е стварно толку напред последниот пат коа бев само рефлекторите на стадионот на Беласица ми оставија впечаток друго ништо.

Добро де печатна грешка.
У Струмица немам 4 години дојдено така да ништо се немам уверено ама ај ако дојдам некоаш ќе видам дали е стварно толку напред последниот пат коа бев само рефлекторите на стадионот на Беласица ми оставија впечаток друго ништо.

Хехе, за 4 години многу работи се имат изменето, кога ќе дојдеш сам ќе се увериш.

Ела ке ти остава се впечаток како 1 трговскио как 2 стадионо как 3 палмите и фонтаните низ градо как 4 уредувањето на градо как 5 шо ке кажаш за првите 4 хаха.. ИЗВИНЕЈТЕ ЗА ОФФТОПИК! НЕМА ДА СЕ ПОВТОРЕ!

abeeee e partale STRUMICA e najdobar grad vo MAKEDONIJA posle skopje i poz do site STRUMICANI

ekipo a raceppia strumica so 33 kosa razlika i sea trenerot e kriv TAA timot see raspaga a zzeme vaa godina i drugata titula
:pos2::pos2:

го расцепија 2 тим на струмица не 1 тим.. разбери! И не провоцири !

abe e EnergieNo.1 so se zamaras so takvi neka provocirat ke vidame na krajot na sezonata izgubile sme izgubile so da praame pominalo tv

го расцепија 2 тим на струмица не 1 тим.. разбери! И не провоцири !

Па слушнав дека само Богоев и Латовиќ не играле, ако е така не бил баш 2 тим тоа ама еве ако знае некој точно кој играле нека каже да не речат после дека шириме дезинформации.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom