aerodromka
Hiena
- Член од
- 11 март 2007
- Мислења
- 2.752
- Поени од реакции
- 8
eve koj kazaKoj nasol da kazue kakva pesna bila vi kakvi pesni imate samo naa NAPRED SKOPJE i taa vi e ukradna.
eve koj kazaKoj nasol da kazue kakva pesna bila vi kakvi pesni imate samo naa NAPRED SKOPJE i taa vi e ukradna.
toa bese moment na euforija,da se pokaze koj e najdobar na tribinite......У Кавадарци ве тепаме 30 коша разлика и вие пак таа ја пеете скоро цело второ полувреме, да не сакаш да кажиш дека добро ви одеше?
nie koga vodime ne peeme ne e interesno :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:toa bese moment na euforija,da se pokaze koj e najdobar na tribinite......
gubime 30 razlika a navivame kako da vodime 30 razlika..........
Момак отвори Фемили Аеродром на јутуб и види колку имаме песни ние, а види колку вие. Молим те, ме навредуваш кога ги споредуваш ФА со Лозари, најискрено ти кажувам оваКој рекол дека сте краделе песни????
Ама факт е дека пола од утакмиците пејте ооооооооооо скопјеееееееее, де речи дека не е тека.
toa bese moment na euforija,da se pokaze koj e najdobar na tribinite......
gubime 30 razlika a navivame kako da vodime 30 razlika..........
Кај виде ти споредба ФА-Лозари?Момак отвори Фемили Аеродром на јутуб и види колку имаме песни ние, а види колку вие. Молим те, ме навредуваш кога ги споредуваш ФА со Лозари, најискрено ти кажувам ова
Почит од вас не ни значи многу така да можам да ти кажам дека на прзана канта тропаш, ако ме разбираш шо сакаш да ти кажам.АБе кој ги смета нив за навивачи ... кој ... НЕ ПОСТОЈАТ!
Па затоа цело време пеете. :baeh:nie koga vodime ne peeme ne e interesno :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
Немам намера да фрлам у канализација мил ми е животот.хаха...арно ви кажа... а не ме замари ти мадрид как и да си.уствари мадрид си потпишам мош ооти кавадарци го сметаш за мадрид? хахаха оди фрли се у некоо канализација! ае