Фан Клуб: Фенербахче

• Креатор на темата Креатор на темата Пепи
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
2-1 конечен резултат : 28 мин. 1-0 Семих , 58 мин. 2-0 Алекс , 76 мин 2-1 Тошич

Чудно прво рекоа дека Семих нема да игра али изгледа во последен момент се смена одлуката. Иначе Партизан после голот што го постигнаа стварно добро изиграа но сепак искуството на Фенер се исплати. Gratz to us! :)

Cestitki, vtora godina po red vo LS, sekoja cest. Ajde ovaa godina eden cekor ponataka, a ako moze i poveke se razbira :):) !!!* :wink:

cestitki za fener...partizan e mal zalak za turcive

ајде Фенербахче веруваме во тебе
мн го сакам тимов и го симпатизирам и пресреќен сум со резултатов се надевам оваа година челзи ништо нема да ни помути
РЕСПЕКТ

Фенер има добар тим годинава.Дојдоа Емре и Гуиза двајца добри фудбалери .. Емре има големо искуство . Гуиза добар голгетер.Се надевам далеку ке дотуркаат во ЛШ ама да ги почекаме групите да видиме со кого ке се паднат.

Се чека на Албелда и Чави Алонсо кои беа најавени уште пред летото па баш деновиве Арагонесе се закарал со сопственикот зошто овој не ги исполнил сите ветувања....

Не се лутите али Галата ми е фаворит за освојување на Турско првенство.Со Барош и Кјуел ќе прават растур!!!

Не се лутите али Галата ми е фаворит за освојување на Турско првенство.Со Барош и Кјуел ќе прават растур!!!
Не бе грешка си Фенер е појак
Волкан,Карлос,Емре,Казим,Гуиза,Малдонадо,Алекс,Хосико,Шентурк...има уште ама не ми текнува:toe:

Браво,браво...Многу ми е мило што ги поминавте циганите:vozbud::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom