Ce tepameeeeeeeeeeeeeeeeee.Forza Depor!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зар малце ви беа 19 години?
Заборавив да спомнам дека очајно издание имаше ЖукаПросечна утакмица.Иако сум фан на Депортиво морам да признаам дека Реал одлично ни ги искористи слабостите секоја им чест не очекував толку на ниво да изиграат.Почнав да мавам перници еден период кога не можевме да направиме ни еден пас.Сепак во второ се поправивме малку и бевме на речиси цело второ полувреме подобар противник но без завршница освен голот на Рики.Од тоа што го видов заклучив дека Лендоиро и покрај финансиската криза во тимот,сепак мора да наоѓа чаре,да го одврзе кесето, и да го реши случајот со Луке и да најде квалитетен креативец на средината на теренот.Имаме перспективни Напаѓачи али средината е дупка.Уште еднаш честитки до фановите на Реал, али јеби га традицијата постои за некој да ја урне некогаш а за жал тоа беше вечерва. F O R Z A Deporrrrrrrrrrrrrrrrr!
Еј Ридер ми ги читаш мислите.Штотуку почнав да пишувам пост за најслаба карика во Депортиво на овој меч и ти ме превари.Да Жука имаше очајно издание.Тоа што требаше да го сопри не го сопри,а и изгуби премногу топки.Едноставно пребавен е кога треба да игра против толку брза средина како оваа на реал.Лотина не би требало да го користи против брзи играчи како овие од средината на Реал.Антонио Томас има премногу кредити веќе али никако да се издигне на некое повисоко ниво.Браво за Рики типот е ѕвер.За колото не можам да кажам ништо,ни добро ни лошо.Адријан одигра одлично-сам и не може ништо повеќе во нападот.А за левата страна немам зборови.Филипе и Гуардадо во комбинација се пола тим.Ајде барем Гуардадо да се врати.Дотогаш нека му ја мисли Лотина:wink:
Јас сум крив братДа си јадам гомната, ги подреков! Тоа е, од догодин, обновување на традицијата.
Мило ми е што има верни навивачи овој клуб.
Нешто околу натпреварот:
Доминиравме речиси на секој дел од теренот, расположен Гути имавме. Ке беше далеку поинтересен натпреварот доколку повреди и суспензии немаше, но тоа е тоа. Традицијата сепак, кога тогаш ке мораше да се прекине. Најмалку очекував баш оваа вечер но тоа е тоа.
Продолжува сезоната, ви посакувам да изборите место за во ЛШ.
Со среќа понатака, спортски поздрав.:smir:
Очекував повеќе од Депортиво, не очекував дека Реал во прво полувреме така лесно ќе прави шанси за гол. Сепак, мислам дека отсуството на неколкуте важни играчи беше главната причина за слабата игра на Депортивo. Битката беше на средината од теренот, Реал таму беше помоќен, и затоа заслужено го доби натпреваров.
Со среќа понатаму, се надевам дека ќе изборите место во Лига Европа, а зошто да не и во Лигата на шампиони.
Спортски поздрав. :smir:
Ни поклонија пенал исто како што вас сто пеесет пати ве оставија да си играте во офсајд, и сите сомнителни ситуации ги пресудија во ваша корист. Ваљда сте му дале баре,м дресче на судијата. Не дека неговите одлуки ќе сменеа нешто, али да не кажеш после само Барса добивала помош:helou:Епа ај Марче да не каеш бегам и неќам да кажам ништо...еве ќе ти кажам дека бевте тапа, дека ви поклонија пенал за да се порадувате за момент и тоа е тоа.....паломите шо си ги спремал за мене задржи си ги, а ја ти спремив цела штека и кажи само коа сакаш да си ги добиеш:back::back::back::back:
Спортски поздрав:smir::back::back::back: