Фан Клуб: Депортиво Ла Коруња

• Креатор на темата Креатор на темата staki
  • Време на започнување Време на започнување
Дефинитивно со Адријан во сабота.Бодипо е повреден,не е којзнае каква повреда ама најверојатно ќе отсуствува на овој меч.По форуми читам Реаловци многу се сигурни за три бода на Риазор.Јас не би играл така.Знам дека против Реал можеме како што можеме против секој добар клуб на Риазор.Колку и да звучи смешно,се надевам најмалку на нерешено.Со среќа во Сабота.Forza Depor!!!

Дефинитивно со Адријан во сабота.Бодипо е повреден,не е којзнае каква повреда ама најверојатно ќе отсуствува на овој меч.По форуми читам Реаловци многу се сигурни за три бода на Риазор.Јас не би играл така.Знам дека против Реал можеме како што можеме против секој добар клуб на Риазор.Колку и да звучи смешно,се надевам најмалку на нерешено.Со среќа во Сабота.Forza Depor!!!

Какво нерешено , сигруно ги тепаме :vozbud:
Ако настапат без Роналдо и Игуаин, ни мајка јана не ги спасува на Риазор :helou: Ме радува вчерашното издание на младите играчи а одлично на левата позиција се покажа Seoane :drk: Одма се забечежа разлика во оиграта кога во тимот е Хуан Родригез. штета што го загубивме Бодипо за во сабота, само се надевам на враќање на Рики:devil2: Ако се стегнеме малку во одбрана и да ги притискаме уште на средината од нашата половина (т.е. да не им се дозволи пристап до шеснаесетникот:)) тогаш мислам дека целта (ТРИТЕ БОДА) ќе биде остварлива:helou:
Инаку највеќе очекувам од Иван Перез, типот е лудило:vozbud:
Доста педерски потег на управата на Мајорка иначе. Ни го пуши курот со некој долг за Луке:nesvest: И заради тоа на Депортиво му е забрането да купи нов играч додека трае тој процес за Луке. Но не се знае дали ова ембарго ќе се однесува на позајмување на играчи. Депортиво се обидува да го позајми левиот резервен бек на Спортинг Хихон Хозе Анхел, а истотака се споменува и играчот на Реал Б, Маркос Алонсо, при што ако се оствари овој трансфер тоа би бил некој вид на предоговор за натамошен трансфер на Фелипе во Реал. Секако, второво отпаѓа уште од одма, бидејќи станува збор за играч кој ниту има прволигашко искуство, а плус во фабрил има доста играчи на негово ниво:smir: :) Но, сепак главната желба на лендоиро е да се доведе Дел Орно :)

EDIT: Се откажавме од Дел Орно, и најверојатно ќе се потпреме на Фабрилциве :)
Малку подобра вест, Бодипо можеби ќе настапува во сабота :)

Players for the game: Aranzubia, Manu; Manuel Pablo, Laure, Seoane, Lopo, Colotto, Piscu, Zé Castro; Antonio Tomás, Juca, Juan Rodríguez, Juan Domínguez, Iván Pérez, Pablo Álvarez, Valerón; Adrián, Bodipo and Riki.

Еве ги играчите кои се пријавени за со Реал. Сосема солиден тим, Бодипо е фит, исто како и Рики (фит за едно полувреме :)), но на ситна повреда се жалеше нашиот стуб во одбрана Лопо:nesvest: Се надевам се ќе биде во ред. Ако не се случи нешто непредвидено составот со кој ќе истрча Депортиво е слкедниот.

Aranzubia
Laure – Lopo – Colotto – Manuel Pablo
Juca – Antonio Tomas
Juan Rodríguez – Valeron – Pablo Alvarez
Adrian
Реал нема никакви шанси :helou:

Како загревање за мечот во лигата на ветераните, нашиот тим кој скоро секогаш освојува во последните неколку години го изгази ветеранскиот тима на Реал
Real Madrid 6 (3) - Deportivo 15 (8)

Real Madrid: Jaro; Geni, Velasco, Alfonso, Amavisca. Subs Dani, Iván Pérez, Juanma, Mesas y Maté.

Deportivo: Elduayen; Naybet, Donato, Fran y Djalminha. Subs Manjarín, Manuel, Repi, Barral y Carou.
Се надевам и денес ќче дадеме 15 гола:vozbud:

Уште саат време до мечот:vozbud: Ух да го ебам незнам како ќе го преживеам. Веќе сто пати бев до вц да мочам , од возбуда:kesa: Се осеќам ко да сум на Вардар-Слога :vozbud: Прееска на АЛФА видов дека Лотина сакал да почне со Домингез на местото на Валерон. ДАЛИ СИ НОРМАЛЕН ЛОТИНА:nesvest: Ахх, се надевам на победа али ќе биде магично тешко, и нека победи поСРЕЌНИОТ :):):)

Како е атмосверата во противничкиот табор ? :)

Saber, Мони ти ги спреми паломите. :pos:

Ќе тепате вечер, Реал се дрва, занигде се. За вас навивам.:)

Како е атмосверата во противничкиот табор ? :)

Saber, Мони ти ги спреми паломите. :pos:

Атмосферата епросто жалосна :):) Осеќа,м ќе ме фати срце за време на мелов :) Секогаш имам навика да не го гледам овој меч туку да искочам, и да ми се јави татко ми да ми каже дека Депортиво тепал и после да го палам Скопје. Али еве денес че гледам. Ако се погодам баксуз се џиткам у Вардар:tapp:
Иначе и спремив на Мони цело пакетче салфетки Harmony prime има по 100 у пакетче со димензии 33 по 33 цм :pos2::pos2:

Дојде и тој ден, да се прекине незгодната традиција :) (за нас нормално). Вечерва не вие бега пораз верујте :)

Дојде и тој ден, да се прекине незгодната традиција :) (за нас нормално). Вечерва не вие бега пораз верујте :)

Не би се согласил со тебе :):) Стравувам само од бензема. Незнам зашто али очекувам баш денес да изненади. Ама затоа одбраната ви е тиња и мислам дека ќче биде нерешено 1-1 :)
Едино ако мне ни игра Лопо тогаш можеби ја имате победата во рака :(

Мене једино од Валерон ме страв, стариот сеуште го поседува она старото, во првиот натпревар тој беше директниот асистент за вториот и израмнувачки гол на Депортиво. Од Гвардадо исто ми беше страв, али ко што гледам нема да игра.

Иначе и Миста беше првотимец, но нема да игра, така ?

Мене једино од Валерон ме страв, стариот сеуште го поседува она старото, во првиот натпревар тој беше директниот асистент за вториот и израмнувачки гол на Депортиво. Од Гвардадо исто ми беше страв, али ко што гледам нема да игра.

Иначе и Миста беше првотимец, но нема да игра, така ?

Миста е повреден ама се враќа Рики :) Гвардадо е повреден до март. Инаку ние сите се крситме во Валерон, ама изгледа ќе влезе во второ полувреме, а тогаш и со Рики напред НАЕБАВТЕ :)
Само се надевам дека до тогаш нема веќе да водите убедливо:kesa:

Низ шпанските медиуми (Марка и АС) Адриан е најавен како напаѓач, позади него Валерон и на крилните позиции Родригез и Алварез.

Низ шпанските медиуми (Марка и АС) Адриан е најавен како напаѓач, позади него Валерон и на крилните позиции Родригез и Алварез.

Да знам , токму како и што најавив јас на претходнана страна, али АЛФА во најавата излегоа со друга тим. Ќе видиме, али не ми се верува Лотина да ризикува со Домингез од стартот бидејќчи се работи за играч кој тукушто беше префрлен од Депор Б. Инаку ако влезе Иван Перез од него очекувам голче:tv:

Еве ви официјален состав.

Aranzubia; Laure, Colotto, Lopo, Manuel Pablo; Juca, Antonio Tomás, Juan Rodríguez, Pablo Álvarez, Valerón; y Adrián

Реал нема да победе. Икс можат да откинат, ама три бода, не!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom