Фан Клуб: Црвена Звезда

• Креатор на темата Креатор на темата DarkWalker
  • Време на започнување Време на започнување
Чедо собери си ги парталите и оди си !
Не ми се верува еј , колку ниско паднавме да губиме од клубови од 2 лига , СРАМНО !

ajde poveke sreka naredniot pat... od 2 ligas gubate 2-1 peza

Сега ќе не ебаваат , ако-ако имаат право ...Не се ни лутам сега , сега имаат право.:tapp::tapp::tapp:

леееј не ми се веруе од кого губимо некојси севојно,дај бе нека се преземе нешто ваке ако продолжимо тешко ќе биде.

п.с дали има реванш ја мислим дека има!

леееј не ми се веруе од кого губимо некојси севојно,дај бе нека се преземе нешто ваке ако продолжимо тешко ќе биде.

п.с дали има реванш ја мислим дека има!
НЕМА РЕВАНШ

Ништо од Звезда оваа сезона баш ми е мака...омилен клуб ми е од Србија...да се надеваме на подобри резултати наредната сезона...

Уууфффф ќе биде јако финале:vozbud::vozbud::vozbud:

Само не ми е јасно зошто на ова кога реплицирав "Партизан-Севојно" ми беше избришан постот како демек пишувам глупости и како демек нема да се оствари тоа.... се покажа вчера дека ништо не е невозможно... мислам дека ова е најкатастрофалната сезона на Звезда до сега... :smir:

Изгубивте од екипа од 5 лига:pos2::pos2::pos2:.Повеќе среќа наредниот пат:toe::helou:

So malo zakasnuvanje bi prokomentiral za ovoj naj sramen poraz ovaa godina pa i vo nekolkute prethodni ova bese kapak na sve totalna nezainteresiranost na igracite dosta se veke izjavite na cedo posle sekoj kiks nemavme sreka imavme sansi ali golovi nema pa nemozes i so vakva drtava ekipa da kiksnuvas bre trenerce. Jebem ti stranci za koj se frlaat pari a rezultati nula toj Parker osobeno go najavuvaa ko da doaga Mesi jebote sto pokaza eden natprevar ne odigra saglam vo ovoj tim ima igraci koj trcaat ko picki totalna nezainteresiranost jasno e ima kriza finansiska se gleda ali da gubis od ekipa koja aber si nema neso ne e ok i to na cekor do finale.Mn dosta rabota sleduva za da se oporavi klubot i sum siguren dek ke dojdi do to kako i mn drugi ZVEZDASI.
DOK SRCE KUCA U NAMA TI ZVEZDO NISI SAMA I KRV TECE MOJA CRVENO-BELIH BOJA

Нормално,очекувано.
Но до некаде и нема вина,со ваков тим кој и да дојде неможе ништо да направи,ама имаше и безвезни киксови.
Доколку го мислите ова како провокација,нека го избришат модераторите.
Искрено

ако не поднесеше оставка мислам дека секако ќе го избркаа....вака самиот си ги скрати маките

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom