Фан клуб:Црвена Звезда

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде, Ајде, ќе има клање во Пионир, ми се допаѓа :D

П.С. Фативте некој денар, па одма во Пионир, онака ве немаше никаде кога губевте по 40+ :icon_lol:
Па се чекаше да се опраи клубот, управа да не краде ко луда, и бојкот престанува :)

Малку е глупо на оваа тема да правиме ваков муабет, ама де кажи ми што тоа "и" многу менува, жити све? :D
Вака... Кога ќе кажеш волим партизан и црно беле боје, си рекол го сакам партизан и црно белите бои, додека без сврзникот како и треба и како иде песната и се живо, значи го сакам црно белиот партизан или го сакам партизан кој што е црно бел (мора буквален превод, колку и да звучи глупо:D), што значи првото е неправилно и глупаво звучи на српски :)

Вака... Кога ќе кажеш волим партизан и црно беле боје, си рекол го сакам партизан и црно белите бои, додека без сврзникот како и треба и како иде песната и се живо, значи го сакам црно белиот партизан или го сакам партизан кој што е црно бел (мора буквален превод, колку и да звучи глупо:D), што значи првото е неправилно и глупаво звучи на српски :)

Можда е неправилно ама има исто значење, тоа ми беше и зборот :D

Колку што може да се прочита парите од овој меч ке бидат наменети за хуманитарна цел (битка за бебе), т.е купување инкубатори, повод повеке да се наполни пионир.
--- надополнето: Oct 3, 2011 5:38 PM ---
цигани ке го јадете од црно бело цунами волим партизан и црно беле боје :pos:
Назад у трло бре.

Пробата успеа, падна Баерн у Пионир :)

После 4 години, Делије повторно на кошарка, одлична атмосфера и добро изиграна утакмица. Најистакнат кај нас, кој друг ако не, Морисон :cuc: со 17 поени и 6 скока. После му беше досудена техничка, ама изигра стварно одлично. Треба само да ја подобри играта у одбрана. После него најефикасен беше Човиќ со 12 поена.

У сабота почнува сезоната у АБА лига, играме со Хемофарм у Пионир, ваљда од 8 саат:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom