Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ме немаше едно врењме, ама челзи не го заборавав и тамо кај шо бев, двете победи влеваат голем оптимизам, но нешто најмногу што ме бендисува е ротацијата која се прави со играчите така да двете победи рамномерно добиваа шанси и претежно ја оправда играчи кои ги имавме отпишано...не ме чуди и фереира да добие шанса со фулам )))

како и да е кога се победува едноставно заслужуваат честитки.

Ондак јебисе в гз.Седи во тој тим,и биди 11 место во Примера.

Даворе таму Агуеро ги достигна најславните моменти од својата кариера и нормално дека ке е приврзан за клубот.
Дури и да посакал да замине, нормално дека нема тоа да го каже сега кога остана таму, размислете малку:helou:
Зошто тоа не го изјави кога беше баран на трансфер-пазарот?:smir:

Абе го забораив више..нека остане што да прајме.
Супер состав имаме,ама ти викам дека не би било лошо да земеме уше еден напаѓач..

Дедо :vozbud:Не играј бе ..бројот голови Инзаги што ги даде само ЛШ толку в сон неможеш да даеш...

Деко ако се врати во форма ќе биде добро..Агуеро да не се зема више тој.А ЛАмпард нека дава ќе се процени на крај сезона :).

Инзаги-Фудбалер кој нема ни техника,ни шут(удар),ни дриблинг,ништо нема....ТАПА.....
Еве ти цитат на Јохан Кројф,мислење за Пипо Инзаги општо како фудбалер:Тој воошто не знае да игра фудбал,едноставно се наоѓа на вистинско место,во вистинско време...(за инзаги):helou:

Инзаги-Фудбалер кој нема ни техника,ни шут(удар),ни дриблинг,ништо нема....ТАПА.....
Еве ти цитат на Јохан Кројф,мислење за Пипо Инзаги општо како фудбалер:Тој воошто не знае да игра фудбал,едноставно се наоѓа на вистинско место,во вистинско време...(за инзаги):helou:

не праи ништо само што дава голови:):) а тоа е најважното нели?

не праи ништо само што дава голови:):) а тоа е најважното нели?
И прапрапрапрапра дедо ми,да го извадам од сандук,да го ставам да чека топки пред гол линија,мислам дека ке даде едно 5-6 гола...

И прапрапрапрапра дедо ми,да го извадам од сандук,да го ставам да чека топки пред гол линија,мислам дека ке даде едно 5-6 гола...

да беше само тоа,до сеа сите ќе беа ко Инзаги,чоекот има сенс за гол и знае кога да прими и топка и како да се постави,затоа има толку голови дадено

Абе каков сенс за гол,сенс за гол:pos2:,тој ако знае нешто освен да чека топки пред гол линија,глава сечам ја...

Тој воошто не знае да игра фудбал,едноставно се наоѓа на вистинско место,во вистинско време...:helou::helou::helou:Johan Krojf:helou::helou::helou:

За инзаги...:toe:

:pos2::pos2:

Абе каков сенс за гол,сенс за гол:pos2:,тој ако знае нешто освен да чека топки пред гол линија,глава сечам ја...

Тој воошто не знае да игра фудбал,едноставно се наоѓа на вистинско место,во вистинско време...:helou::helou::helou:Johan Krojf:helou::helou::helou:

За инзаги...:toe:

:pos2::pos2:

знаеме сите дека не е некое фудбалериште али за голови може само да симињаш капа,тоа што знае да се постави знае и ради тоа дава голови,види само колку голови има дадено ,тоа му е работата да дава голови па сеа како ги давал головите ме заболе,важно ги дава

Си ветив дека од наредната добивка купувам дрес од Челзи бидејќи 2 пати со ред ми донесе добивка мсилам во неделата и вторникот. Денес на квалификациите за УЕФА имав добивка па треба да земам сеа. Татко ми навива за Челзи па така и јас го засакав клубот...

Размислувам помеѓу Дрогба или Лампард. Предлог? :)

Си ветив дека од наредната добивка купувам дрес од Челзи бидејќи 2 пати со ред ми донесе добивка мсилам во неделата и вторникот. Денес на квалификациите за УЕФА имав добивка па треба да земам сеа. Татко ми навива за Челзи па така и јас го засакав клубот...

Од Лампард :helou:

Никад за мене не бил фудбалер:nenene:

зборам за инзаги

Земи Лампард,а не е лошо и од Балак:helou:

Викендов со фулам играме а...Очекувам 3-та победа по ред,што би се рекло easy win...Само нека смени формација Карло....4-3-3 нека проба...

Земај од Жирков..ако ако сакаш од овие двајца од Лампи земи.

Инзаги има голем сенс за гол ти може да збориш колку сакаш ама тоа е тоа.....само погледај колку гола има дадено на важни утакмици тој играч шо ти не го сметаш за играч

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom