Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
ме немаше едно врењме, ама челзи не го заборавав и тамо кај шо бев, двете победи влеваат голем оптимизам, но нешто најмногу што ме бендисува е ротацијата која се прави со играчите така да двете победи рамномерно добиваа шанси и претежно ја оправда играчи кои ги имавме отпишано...не ме чуди и фереира да добие шанса со фулам )))

како и да е кога се победува едноставно заслужуваат честитки.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Ондак јебисе в гз.Седи во тој тим,и биди 11 место во Примера.
Даворе таму Агуеро ги достигна најславните моменти од својата кариера и нормално дека ке е приврзан за клубот.
Дури и да посакал да замине, нормално дека нема тоа да го каже сега кога остана таму, размислете малку:helou:
Зошто тоа не го изјави кога беше баран на трансфер-пазарот?:smir:

В

Вори

Гостин
Абе го забораив више..нека остане што да прајме.
Супер состав имаме,ама ти викам дека не би било лошо да земеме уше еден напаѓач..

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Дедо :vozbud:Не играј бе ..бројот голови Инзаги што ги даде само ЛШ толку в сон неможеш да даеш...

Деко ако се врати во форма ќе биде добро..Агуеро да не се зема више тој.А ЛАмпард нека дава ќе се процени на крај сезона :).
Инзаги-Фудбалер кој нема ни техника,ни шут(удар),ни дриблинг,ништо нема....ТАПА.....
Еве ти цитат на Јохан Кројф,мислење за Пипо Инзаги општо како фудбалер:Тој воошто не знае да игра фудбал,едноставно се наоѓа на вистинско место,во вистинско време...(за инзаги):helou:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
Инзаги-Фудбалер кој нема ни техника,ни шут(удар),ни дриблинг,ништо нема....ТАПА.....
Еве ти цитат на Јохан Кројф,мислење за Пипо Инзаги општо како фудбалер:Тој воошто не знае да игра фудбал,едноставно се наоѓа на вистинско место,во вистинско време...(за инзаги):helou:
не праи ништо само што дава голови:):) а тоа е најважното нели?

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
не праи ништо само што дава голови:):) а тоа е најважното нели?
И прапрапрапрапра дедо ми,да го извадам од сандук,да го ставам да чека топки пред гол линија,мислам дека ке даде едно 5-6 гола...

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
И прапрапрапрапра дедо ми,да го извадам од сандук,да го ставам да чека топки пред гол линија,мислам дека ке даде едно 5-6 гола...
да беше само тоа,до сеа сите ќе беа ко Инзаги,чоекот има сенс за гол и знае кога да прими и топка и како да се постави,затоа има толку голови дадено

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Абе каков сенс за гол,сенс за гол:pos2:,тој ако знае нешто освен да чека топки пред гол линија,глава сечам ја...

Тој воошто не знае да игра фудбал,едноставно се наоѓа на вистинско место,во вистинско време...:helou::helou::helou:Johan Krojf:helou::helou::helou:

За инзаги...:toe:

:pos2::pos2:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
Абе каков сенс за гол,сенс за гол:pos2:,тој ако знае нешто освен да чека топки пред гол линија,глава сечам ја...

Тој воошто не знае да игра фудбал,едноставно се наоѓа на вистинско место,во вистинско време...:helou::helou::helou:Johan Krojf:helou::helou::helou:

За инзаги...:toe:

:pos2::pos2:
знаеме сите дека не е некое фудбалериште али за голови може само да симињаш капа,тоа што знае да се постави знае и ради тоа дава голови,види само колку голови има дадено ,тоа му е работата да дава голови па сеа како ги давал головите ме заболе,важно ги дава

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.052
Поени од реакции
1.178
Си ветив дека од наредната добивка купувам дрес од Челзи бидејќи 2 пати со ред ми донесе добивка мсилам во неделата и вторникот. Денес на квалификациите за УЕФА имав добивка па треба да земам сеа. Татко ми навива за Челзи па така и јас го засакав клубот...

Размислувам помеѓу Дрогба или Лампард. Предлог? :)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Си ветив дека од наредната добивка купувам дрес од Челзи бидејќи 2 пати со ред ми донесе добивка мсилам во неделата и вторникот. Денес на квалификациите за УЕФА имав добивка па треба да земам сеа. Татко ми навива за Челзи па така и јас го засакав клубот...

Од Лампард :helou:

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Никад за мене не бил фудбалер:nenene:

зборам за инзаги

Земи Лампард,а не е лошо и од Балак:helou:

Викендов со фулам играме а...Очекувам 3-та победа по ред,што би се рекло easy win...Само нека смени формација Карло....4-3-3 нека проба...

В

Вори

Гостин

Земај од Жирков..ако ако сакаш од овие двајца од Лампи земи.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Инзаги има голем сенс за гол ти може да збориш колку сакаш ама тоа е тоа.....само погледај колку гола има дадено на важни утакмици тој играч шо ти не го сметаш за играч

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom