Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе како може сите многу да бараат..треба да се убеди некако.
Како праат Галијани,Перез,Чики Берге(не му знам презимето,од Барса тој)..
Слаба управата ни е тоа е факт.

Стјуриџ го земавте. За мене е одличен играч е, само треба Анчелоти повеќе шанса да му дава, а не да го пушта во судиско продолжение, и да игра без мотив. (не баш во продолжение, ама така е зборот). Иначе Агуеро супер би ви дошол, ама ете ништо од тоа. Ај белким Џо Кол кога ќе се врати, ќе игра во добра форма.

Абе како може сите многу да бараат..треба да се убеди некако.
Како праат Галијани,Перез,Чики Берге(не му знам презимето,од Барса тој)..
Слаба управата ни е тоа е факт.

Галијани :).Перез и овие другите да што Галијани не сака да плати 5 м. за Силвестри..пак ке се најде некој ама и да треба појак преговарач овој многу е слаб.

Добро мене ми се обрати не тебе фала..
Ќе се направи нешто до пред утакмица ке испратат барем уште 1 понуда.

Добро нека не ме тепа...инзаги дедото

пс. Да го заборавиме агуеро....:wink:Нека сонува за трофеи сега...:helou:

Со закаснување... честито втората победа сезонава у ПЛ :)
Задоволен само играта у второ полувреме, Деко, Балак и Жозе.... останатото подпросечно далеку од задоволително :uvo:!!! Балак 100 пати иам кажано и пак ќе повторам - ЗАСЛУЖУВА место у првите 11 секој напревар... Фајтер на секој дел од теренот... Деко искрено ме импресионира :vozbud: Бане и Тери у пар :raz: :nenene: Рики мислам дека е сеа за сеа у топ форма од сите(со исклучок на Тери) централни, ама ај ќе му опростиме на Карло за пробава :) Кусите подавања ни беа катастрофа :tapp:
Без формација со крила ништо не прајме, не ни одговара ваква игра.... постигнуваме голови ама се мачиме цел напревар.

Добро нека не ме тепа...инзаги дедото

Дедо :vozbud:Не играј бе ..бројот голови Инзаги што ги даде само ЛШ толку в сон неможеш да даеш...

Деко ако се врати во форма ќе биде добро..Агуеро да не се зема више тој.А ЛАмпард нека дава ќе се процени на крај сезона :).

Сеа останува само Пазини..ама не верувам дека и тој ќе го земеме.
Со оваа управа...:tapp:

Јас не знам шо чекаја цело лето,,,:tapp:

Па Пазини не е слаб ама Челси има такви ко него,подобро наредна сезона..

Па на добри години е...дај боже да дојде...

24 Точна бројка ама Стариџ е подобар по мое..Ако дојде Стариџ да игра многу.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom