Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Озбилно замрзна темата :vozbud:
23 часа нема пост на ова тема :vozbud:
Утре со Арсенал на неутрален играме или ...
Сакам победа против Арсенал ќе биде многу интересна и атрактивна утакмица празник за нашите очи:vozbud: ( и возбудлива исто така).
Нема никакви информации околу Босингва :toe: најверојатно нема да игра.
Дали ќе има пренос некаде или ќе мора на нет да гледаме.. ?

За следење на натпреварот побарав во темата за видео натпревари.Се надевам да ги победиме Арсенал и Евертон да ги победи Ман.Утд и се разбира да ги победиме Евертон во тоа финале.Но само се надевам не реков дека сум сигурен.
Се надевам на добра тактика на Хидинг и мислам дека ќе му даде поголема шанса на Анелка како во ФА КУПОТ така и во Премиер Лигата.Ајт со среќа и нека се множат фановите на Челзи како на форумов така и во светот.

Озбилно замрзна темата :vozbud:
23 часа нема пост на ова тема :vozbud:
Утре со Арсенал на неутрален играме или ...
Сакам победа против Арсенал ќе биде многу интересна и атрактивна утакмица празник за нашите очи:vozbud: ( и возбудлива исто така).
Нема никакви информации околу Босингва :toe: најверојатно нема да игра.
На Вембли играме. Неутрален. Него, на ЧелзиФЦ.ком пишеше дека Деко и Босингва (мислам) нема да играат утре. :toe:

Деко не знам зошто, или фитнес тест нема поминато тазе, или некоја повреда на тренинг. Босингва е повреден уште, веројатно за со Барса ќе е фит комплетно.
Со Арсенал очекувам да истрча комбиниран состав, и да им се даде шанса на младите (Мансиен, Ди Санто, Сточ).

Очекувам да ги потопиме Арсенал,и да им вратиме за педерскиот пораз од ПЛ!

игра.

Можно е на ЕРА да ја има. Тие пренесуваат ФАкуп. Кој ја фаќа бујрум.
Исто колку што разбрав и на DSF ќе ја има. Е сега кој јазик повеќе ви лежи таму гледајте си.

Иначе со среќа вечер и нека победи подобриот:smir:

Неофицијален состав

----------------Чех--------------------
---Бане----Тери----Карваљо----Кол---
--------Балак----------Есиен----------
---Анелка------------------Лампард---
--------Малуда-----Дрогба------------

Чудни ми се овие позициите на Лампард и Малуда :pos2:

Денеска тежок натпревар имаме се надевам ќе ги победиме за продолжување на победничката низа:smir:

Епа ајде да видиме кој ке победи....Вечер во 18 15 по наше време, се игра полуфиналето на Вембли...

Иначе за информации ке ја има Спортклуб, ако ја има некој, и оној кој има МАКС ТВ ке ја даваат на Scottish Football associtation или кратенката SFA...То е од мене..

Епа со срека...нека ни е...:duel::duel::duel::duel:

На ДСФ ќе ја има таму ќе гледам...

Ќе ја пренесуваат и на ERA и на SportKlub+ Srbija

ESSIEN: EMOTIONS WILL BE HIGH

Michael Essien admitted Arsenal may be playing well at the moment but insists the Blues will have no fear at Wembley.
The man who once smashed a scorching shot past Jens Lehmann from 30 yards out is no stranger to either the Gunners or Wembley.
'I have scored two goals against them [Arsenal] before, it is always good to score against Arsenal, it is a good feeling,' explained Essien.
'Playing Arsenal is a different game, they are one of our rivals and once you have played them the emotions are very high, so we will play our game and try to win.
'At the moment they are doing good but I don't think teams are scared of them, we will go out there tomorrow and play our football and try to win.'
Essien was part of the 2007 FA Cup winning side which prevented Manchester United from winning the trophy, thanks to Didier Drogba's extra-time strike.
'That was two years ago, it is always a good feeling to win the FA Cup so hopefully we can do it for the players at the club and the fans.
'Every season we try to win something, last season we were a bit unlucky, so we will see what happens this year, the confidence is there and we will try our best.'
Essien is rightly regarded as one of the best midfielders in the Barclays Premier League, something he proved when we recently travelled to Anfield in the Champions League.
During our 3-1 away win Essien cut Steven Gerrard out of the game, significantly helping the travelling Chelsea contingent complete the emphatic win.
Tomorrow will see him line up against another highly regarded midfielder, Cesc Fabregas, so will it be an Anfield performance all over again?
'I am not expecting to go against anybody, what I am looking for is to go out there and do my best for my team, which is what I will try to do.
'For me he is a good player, for his age he has done really well and he has to keep going like that, he has a very bright future.
'I don't know what's going to happen, but before [against Liverpool] I did the work I was asked to do, so now I am waiting for the game plan and whatever the boss asks me to do I will try to do it.'
Essien recently came back from a cruciate injury in dramatic style, scoring against Juventus and Manchester City, but after missing nearly six months of first team action, did he make any changes to his game before returning?
'I am not a different player, I am still the same player, the knee is stronger now, so I don't think about it, there is no more pain, it feels normal.
'When I was out I watched all the games from home and I went to the stadium as well but all I wanted to do was get myself fit, come back and join the team.
'Now I am hungry for the games, it was a very long time out for me but obviously I am happy to be back.'

:zver:

Неофицијален состав

Малуда на местото на Лампард, Лампард на тоа од Есиен, Есиен на тоа од Анелка, Анелка до Дрогба. Секој на природна позиција, а не Лампард и Анелка крила и Малуда напад. :pop:

Празнуваме.....
Мислиш со Арсенал... незнам Босингва дали се опорави, а другово е стандард....
ќе има добро фудбалче :vozbud: :vozbud:
Да да со Арсенал, заборавив дека играме прво ФА:kesa:

Неофицијален состав

А некој да не те заебава? :helou::icon_lol:

_________Чех

Иванович____Тери____Алекс_____Кол