D_T
Чорбаџи Димко
Ај честито 1/2 финале.Па ајде со (не)среќа во натпреварите против нас.:helou:
И на вас исто
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај честито 1/2 финале.Па ајде со (не)среќа во натпреварите против нас.:helou:
И мене :helou:Ако ја најде некој цела утакмица на торрент нека ми прати пп ова мора да се зачува:smir:

Еве ги и оцените за фудбалерите од www.goal.com
Petr Cech (2)
Branislav Ivanovic (6)
Ricardo Carvalho (4)
Alex (7.5)
Ashley Cole (6)
Michael Essien (6)
Michael Ballack (6)
Frank Lampard (8)
Salomon Kalou (5)
Florent Malouda (6)
Nicolas Anelka (8)
Didier Drogba (9)
Чех со овие слабите изданија у последно време почнува да ме плаши![]()
А Лампард 8 ?:uvo:Од друга страна, оценкиве се смешни.
Чех 2, Калу 5...ма немој. Калу се лом напрај со самото то шо беше на терено. Чиста 1. Чех - 3.
Анелка чиста 7-ка по ваквата скала.
Разликата меѓу Алекс и Карваљо е во погодоко. Разликата меѓу нив не е толкава (3,5).
Малуда и Балак в ред ми се, Есиен можело 7-ка.

Има на гол едно интересно видување со кое се сложувам, дека Челзи и Ливерпул со лошата, нималку концентрирана игра (особено во одбрана, но и на средината) напраја еден натпревар за фудбалската историја, јебига...
Од друга страна, оценкиве се смешни.
Чех 2, Калу 5...ма немој. Калу се лом напрај со самото то шо беше на терено. Чиста 1. Чех - 3.
Анелка чиста 7-ка по ваквата скала.
Разликата меѓу Алекс и Карваљо е во погодоко. Разликата меѓу нив не е толкава (3,5).
Малуда и Балак в ред ми се, Есиен можело 7-ка.
Чех уверен дека ќе ја врати добрата форма
Голманот на Челзи, Петр Чех вели дека има само моментален пад на формата и очекува наскоро повторно да се врати на неговото вообичаено ниво.
На последните два натпревари против Болтон и Ливерпул, Чех не бранеше најдобро, прими дури седум погодоци. Хидинк изјави дека чешкиот голман нема доволно самодоверба, но Чех верува дека ќе ја врати добрата форма.
"Имам доволно самодоверба за да ја одиграм сезоната. Бранев добро во сите натпревари откако Хидинк стана менаџер на клубот" - изјави Чех за Daily Star.
"Единствениот натпревар на кој не одиграв добро е оној со Болтон, но тоа не беше премногу лош натпревар за мене. Погрешив за еден гол".
"Против Ливерпул исто така направив една грешка, а при голот на Лукас топката го смени правецот".
"Бев подготвен за натпреварот и се чуствував добро на подготовките. Имав самодоверба".
"Но не треба да се зборува, треба самодовербата да се покаже со начинот на кој тренирате и на кој браните на натпреварите".
"Доколку отидете кај менаџерот, можете да му кажете што сакате, но одењето во неговата канцеларија не значи ништо. Најтешкиот дел е на теренот".
"Луѓето можат да зборуваат за криза во дефанзивата, но треба да погледнете подалеку, во текот на целата сезона".
"Погледнете што се случи откако Хидинк дојде на кормилото. Тоа не можете да го споредувате само со последните два натпревари".
"Не се одбранивме добро на последните два натпревари како тим. Никогаш во мојата кариера во Челзи не ми се случило да примам седум гола во два натпревари по ред".
"Направив две грешки во успешни натпревари, кога ќе победите, па дури и да направите грешки, тоа е добар знак" - заврши Петр Чех.

Ај да видиме.... дај боже да е така, и тоа уште во Сабота
А во право е што вели дека и одбраната нешто слабо се покажува у последно време....![]()
Кај сте бе момци, замрела темава...
Има ли некој инфо за утрешниот дуел со Евертон.