- Член од
- 8 август 2008
- Мислења
- 2.680
- Поени од реакции
- 512
Виља има одлична техника и 1-1 игра. Мислам дека со Дрогба би биле топ навална линија. Незнам, нека му ја мисли Абрамович како да го задржи Хидинг, па овој вториов кого ќе купи... На крај краева, ја ќе играм без пари :pos2:
И јас исто дај да се понудиме :pos2::pos2::pos2::pos2:
Мене пари да ми дават не ве земам вас во екипа
Се зезам :smir:
Нема шо да те изнасмее, се е можно.Алонсо и Торес веруваат во елиминација на Челзи
http://www.24fudbal.com.mk/Default....5-0d68e1aae037&ln=3&typeBack=Лига на Шампиони
Хехехех ме изнасмеа ова..... :pos2: :pos2:
Ако можеше Челси да победи 3:1, може и Ливерпул, изедначени се екипите не играме со Стоук.
Само што не е секој ден Велигден и да се победуват Челси и Манчестер во гости 1:4 едноподруго

Приметив Торес вели дека е битно да дадат многу голови, а не спомнува дека ако дадат не треба да примат :helou:
(зборам од нивна гледна точка)
Ајде ѕверу, изеди го Џерард како и на Енфилд...Не се смеј многу, затоа што кој последен се смее, најслатко се смее. Ќе видиме што ќе биде утре
http://www.24fudbal.com.mk/Default....-45a3-bc98-7c7d931813a1&ln=3&typeBack=Англија
Поштувам, ама сепак титулата треба да се освои за тимот, не за Хидинк. Хидинк може и да си оди на крај од сезона, а титулата ќе остане запишана во историјата на тимот!
:nenene:Утре треба само што ќе почнеме,да го фаулираме лошо Џерард и така повреден ќе игра и да си замине пред време.И ние малку пичкинкски да играме!
Сепак англичаните се познати како џентлмени, а и може тоа да наиде на огромни казни од УЕФА. И минатиот натпревар не тепавме не кршевме па победивме
Можеме да ги победиме со чиста игра, и тоа ќе го докажеме:helou:Ништо ново, тоа одамна се знаеше.Само смирена игра, и посед на топката во наши нозе...другото се ќе си дојде на место......
Еве сега кажаа на вести дека од Челзи потврдиле дека Гус нема да остани на клупата и наредната сезона ......![]()
Само ние се надевавме и јавно го покажувавме тоа дека Хидинк ќе остане.

Фала, среќно и на вас :smir:Тешко е да се очекува Ливерпул да помине.Хидинг ги прероди Челзи одкако дојде а знаев дека ке биде така уште кога слушнав дека ке биде тренер.Според мене е најдобар тренер моментално со какви "слаби" тимови направил успех а сега со Челзи му е уште полесно.Се надевам на 1/2 Барса-Челзи ке биде интересно до тогаш позздрав и со среќа утре.