Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене веќе не ми се свиѓа Виља,не е оној од лани.За 30 милиони ќе го земеме Агуеро,а за уште некое милионче па и Бензема,Капел(за пола) и уште некој.Затоа не вреди!

На 26 натпревари, 24 гола и 4 асистенции. Кој играч од Челзи го има тој скор? Или 48 гола во сезонава (рачунајќи ги и репрезентативните настапи). Ако веќе се бира меѓу Бензема, Агуро и Виља, Бензема, а ако се бира меѓу Виља и Павличенко, ај погоди кој...

На 26 натпревари, 24 гола и 4 асистенции. Кој играч од Челзи го има тој скор? Или 48 гола во сезонава (рачунајќи ги и репрезентативните настапи). Ако веќе се бира меѓу Бензема, Агуро и Виља, Бензема, а ако се бира меѓу Виља и Павличенко, ај погоди кој...

Не мора да значи дека и кај нас ќе игра така. Може да не му одговара нашава игра....ама стварно бројкиве се за поштовање :vozbud:

Со оглед на тоа шо во Шпанија се игра малце поотворен фудбал, нема многу тактизирање и на натпревар се даваат/примаат по 5-6 голови, ништо чудно :toe:
На крај краеви на него се базира целата игра на Валенсија и има огромна слобода во играта и додавањата.
И Анелка во 15тина натпревари имаше 15 гола (за жал потоа спласна)

Со оглед на тоа шо во Шпанија се игра малце поотворен фудбал, нема многу тактизирање и на натпревар се даваат/примаат по 5-6 голови, ништо чудно :toe:
На крај краеви на него се базира целата игра на Валенсија и има огромна слобода во играта и додавањата.
И Анелка во 15тина натпревари имаше 15 гола (за жал потоа спласна)
Ај кажи ми, како ги даваше Анелка головите? Ме мрзи сега да барам, ама пола од нив беа или на празен гол или после 5 одбрани на голманот. Дај не зезај. Каде е сега Анелка?

http://www.sportske.net/vest/fudbal/...vicem-483.html
И после ќе мрчат за суддите

Точно, не велам дека не е така, ама Анелка има друга предност во однос на Виља - игра со глава, игра во одбрана, физички предиспозиции.
Виља е побрз и е техничар :toe:
Зборуваме за 2ца различни типови на напаѓачи, Анелка ми беше само пример а не дека го споредувам со Виља.

Точно, не велам дека не е така, ама Анелка има друга предност во однос на Виља - игра со глава, игра во одбрана, физички предиспозиции.
Виља е побрз и е техничар :toe:
Зборуваме за 2ца различни типови на напаѓачи, Анелка ми беше само пример а не дека го споредувам со Виља.
Виља има одлична техника и 1-1 игра. Мислам дека со Дрогба би биле топ навална линија. Незнам, нека му ја мисли Абрамович како да го задржи Хидинг, па овој вториов кого ќе купи... На крај краева, ја ќе играм без пари :pos2:

Јас си сакам бразилец напагач пошто не успеавме да го земеме Пато барем овој Кеиррисон да се земе додека некој не ни го лапне, 80гола а само 20години прав голгетер. И сум за Анчелоти за тренер на Челси.

Виља има одлична техника и 1-1 игра. Мислам дека со Дрогба би биле топ навална линија. Незнам, нека му ја мисли Абрамович како да го задржи Хидинг, па овој вториов кого ќе купи... На крај краева, ја ќе играм без пари :pos2:

И јас исто дај да се понудиме :pos2::pos2::pos2::pos2:

Јас си сакам бразилец напагач пошто не успеавме да го земеме Пато барем овој Кеиррисон да се земе додека некој не ни го лапне, 80гола а само 20години прав голгетер. И сум за Анчелоти за тренер на Челси.

Каков Анчелоти какви бакрачи со него само Хидинг и никој друг,сега прочитав на нет Стеве Г бил спремен за утре хехехе уште не му дојде паметот излеа плус Маскерано се враќа во првиот состав лелеле ме уплашија сега:kesa:

Не се смеј многу, затоа што кој последен се смее, најслатко се смее. Ќе видиме што ќе биде утре

http://www.24fudbal.com.mk/Default....-45a3-bc98-7c7d931813a1&ln=3&typeBack=Англија
Поштувам, ама сепак титулата треба да се освои за тимот, не за Хидинк. Хидинк може и да си оди на крај од сезона, а титулата ќе остане запишана во историјата на тимот!

Утре треба само што ќе почнеме,да го фаулираме лошо Џерард и така повреден ќе игра и да си замине пред време.И ние малку пичкинкски да играме!

Само смирена игра, и посед на топката во наши нозе...другото се ќе си дојде на место......

Еве сега кажаа на вести дека од Челзи потврдиле дека Гус нема да остани на клупата и наредната сезона ......:(

Тешко е да се очекува Ливерпул да помине.Хидинг ги прероди Челзи одкако дојде а знаев дека ке биде така уште кога слушнав дека ке биде тренер.Според мене е најдобар тренер моментално со какви "слаби" тимови направил успех а сега со Челзи му е уште полесно.Се надевам на 1/2 Барса-Челзи ке биде интересно до тогаш позздрав и со среќа утре.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom